Woningbouwprojecten in verkoop

Greidehof in Hurdegaryp

De verkoop van Fase 1 is gestart. Dit betreft 10 koop- en 7 huurwoningen.

De wijk Greidehof ontstaat de komende jaren aan de oostzijde van Hurdegaryp. In totaal worden 33 woningen gebouwd. Zowel koop als huur. De verscheidenheid in woningaanbod zorgt voor een verscheidenheid aan bewoners. In de kindvriendelijke wijk is veel ruimte om te spelen. Er is veel ruimte voor groen. Het centrale hofje wordt een plek waar jong en oud elkaar ontmoet. De energiezuinige woningen zijn verdeeld in verschillende blokken waardoor het geheel een open en vrij karakter krijgt.

Bezoek de website van Greidehof voor alle informatie over dit project. 

De Pôlle

Fase II is in verkoop en bestaat uit negen geschakelde woningen die verdeeld zijn in vier hoek- en vijf tussenwoningen.

Het ruim opgezette plan “De Pôlle” wordt gebouwd aan de rand van Berltsum. De rust en ruimte van het open Friese landschap bepalen het idyllische karakter van het dorp. De unieke ligging van “De Pôlle” aan open vaarwater geeft deze wijk een extra dimensie en geeft u de kans om op het mooiste plekje van Berltsum te wonen.

Bezoek de website van De Pôlle voor alle informatie over dit project.

Wonen aan de Singel

Aan de rand van Heerenveen vind je één van de groenste wijken met veel speeltuinen en -velden: Skoatterwâld. Hier bouwen wij in opdracht van Heijmans Vastgoed 8 halfvrijstaande woningen en 6 rijwoningen. Dit project gaat op 20 mei 2017 in verkoop.

Deze parkachtige wijk wordt doorkruist door lange, lommerrijke lanen en grenst aan de beeldschone bossen van Oranjewoud. Oranjewoud was vroeger het landgoed van de Friese Oranje-Nassaus. Een mooiere ligging voor de woningen van ‘Wonen aan de Singel’ is bijna niet te bedenken!

Impressie

MijnLont. Altijd en overal meekijken met de bouw van uw huis!

Lees meer

Kopersbegeleiding hoort bij nieuwbouw

Lees meer