Woningbouwprojecten in verkoop

Greidehof in Hurdegaryp

De verkoop van Fase 1 is gestart. Dit betreft 10 koop- en 7 huurwoningen.

De wijk Greidehof ontstaat de komende jaren aan de oostzijde van Hurdegaryp. In totaal worden 33 woningen gebouwd. Zowel koop als huur. De verscheidenheid in woningaanbod zorgt voor een verscheidenheid aan bewoners. In de kindvriendelijke wijk is veel ruimte om te spelen. Er is veel ruimte voor groen. Het centrale hofje wordt een plek waar jong en oud elkaar ontmoet. De energiezuinige woningen zijn verdeeld in verschillende blokken waardoor het geheel een open en vrij karakter krijgt.

 

Bezoek de website van Greidehof voor alle informatie over dit project. 

De Pôlle

Fase II is in verkoop en bestaat uit negen geschakelde woningen die verdeeld zijn in vier hoek- en vijf tussenwoningen.

Het ruim opgezette plan “De Pôlle” wordt gebouwd aan de rand van Berltsum. De rust en ruimte van het open Friese landschap bepalen het idyllische karakter van het dorp. De unieke ligging van “De Pôlle” aan open vaarwater geeft deze wijk een extra dimensie en geeft u de kans om op het mooiste plekje van Berltsum te wonen.

Bezoek de website van De Pôlle voor alle informatie over dit project.

Fjildsicht in Bitgum

Wij realiseren een nieuwe woonwijk ten zuiden van het dorp Beetgum, of Bitgum in het Fries. Fjildsicht is de laatste fase van het plan en bestaat uit 6 geschakelde woningen in deelgebied 5. Deze woningen hebben prachtig vrij uitzicht over de velden.

De architectuur is afgestemd op de direct naastgelegen woningen. Zo is er een horizontale geleding toegepast, waarbij dezelfde bakstenen, dakpannen en kleuren als bij de naastgelegen woningen worden gebruikt. Ons inziens een prachtig resultaat met oog voor detail. Lees meer

Voor de wind: Wiarda

25 nieuwbouwwoningen in De Zuidlanden

In Wiarda, onderdeel van de populaire wijk De Zuidlanden, komt nieuw woningaanbod! Je hebt keuze uit 25 woningen in 3 verschillende types. Allemaal ruim, comfortabel en met een afwisselende architectuur. En ook leuk: met prijzen vanaf circa € 205.000 nog heel betaalbaar ook. Hier woon je ruim en gevarieerd, maar vooral heel waterrijk. ’s Avonds nog even met je sloepje het water op en in het weekend doorvaren tot op de Friese meren; in Voor de wind Wiarda kan het!

Bezoek de website van Voor de wind Wiarda voor alle informatie over dit project. 

Kadekwartier Leeuwarden

Klassiek wonen nabij het centrum

Fraaie kadepanden met de stoere uitstraling van een pakhuis. Klassieke woningen aan het park met de look van een kleine palazzo. Of fijne woningen met een zonnig terras. In Kadekwartier, een uniek nieuwbouwproject vlakbij het centrum van Leeuwarden, heeft u keuze uit 3 types comfortabele woningen. Het Kadekwartier omvat 56 woningen op het LPF-terrein, de voormalige plek van de Leeuwarder Papier Fabriek. Ze hebben een neoclassicistische architectuur en een industriële, maar toch vriendelijke uitstraling. Wilt u klassiek wonen met historisch besef?

MijnLont. Altijd en overal meekijken met de bouw van uw huis!

Lees meer

Kopersbegeleiding hoort bij nieuwbouw

Lees meer