Lof oogsten met oplossingsgerichte bouw

Boeren hebben hun ideeën over uitbreiding of nieuwbouw vaak al goed doordacht voordat ze met ons in gesprek gaan. Wij hoeven alleen maar de betrouwbare, oplossingsgerichte bouwpartner te zijn die ze zoeken.

Het begint met goed luisteren

Als specialist in agrarische bouw delen we bij Lont graag onze vakkundige visie op creatieve en innovatieve mogelijkheden. Maar bovenal verdiepen wij ons in het bedrijf en luisteren we heel goed naar de boer. Onze tekenaars en technisch adviseurs vertalen ideeën en wensen in een gedegen plan, om vervolgens het bouwproces van A tot Z voor te bereiden, zodat onze vakmensen op de bouw het werk tot in de puntjes kunnen uitvoeren. Met als belangrijkste randvoorwaarden: transparant werken, snel en flexibel schakelen, vooruitkijken, rekening houden met de dagelijkse bedrijfsvoering en denken in oplossingen. 

Goede naam waarmaken

In de agrarische sector zijn daden belangrijker dan woorden. Dat herkennen wij, als aanpakkers in de bouw. Wat je zaait, zul je oogsten en wie kunnen beter over onze aanpak en bouwwerken oordelen dan onze klanten zelf? Vele opdrachtgevers in Noord-Nederland zijn onze ambassadeurs en het spreekt voor zich dat Lont zijn goede naam wil waarmaken. Lof oogsten in de agrarische bouw lukt alleen door een vakkundige en oplossingsgerichte partner te zijn, van de eerste streep op papier voor het ontwerp tot en met de laatste schroef in de uitvoering. 

Lees meer over onze aanpak bij de sectoren akkerbouw en veehouderij.