Eigen woning verdient vakmanschap

Restauratie, renovatie en onderhoud

Waardebehoud – of liever nog waardevermeerdering – is voor particuliere huizenbezitters minstens zo belangrijk als voor grote corporaties. Bovendien willen zij ook zélf genieten van een comfortabele woning die aan alle eisen van deze tijd voldoet. Bij Lont snappen we dat, daarom zetten wij ons vakmanschap in voor elke woningbezitter die een professionele partij zoekt voor het restaureren, renoveren en/of onderhouden van het eigen huis.

Alles gebeurt in goed overleg

Net als bij projecten voor corporaties – waarbij ook elke woning telt – beginnen we bij de basis: een 100 % opname van de staat van de woning, een helder adviesgesprek en een gedegen stappenplan. Onze ervaring in grootschalige projecten komt prima van pas op de particuliere markt, waardoor huizenbezitters beperkte overlast ervaren. Bovendien ligt het accent op sociaal vakmanschap: alles gebeurt in goed overleg. Wij geven inzicht in de mogelijkheden en de opdrachtgever maakt de keuzes. Dat geldt zowel bij eenmalige woningverbetering als bij een langdurig onderhoudscontract.

Vereniging Restauratie Noord

Friesland heeft door de eeuwen heen veel waardevolle bouwwerken voortgebracht. Gebouwen die gezichtsbepalend zijn voor hun omgeving. Steeds mee komt het voor dat gebouwen hun oorspronkelijke functie verliezen. Zoals kantoorgebouwen, kerken, boerderijen en scholen. Als de bouwkundige staat van deze gebouwen het toe laar, kunnen deze uitstekend een andere functie krijgen. Bouwbedrijf Lont heeft al talrijke restauratie- en renovatieprojecten ontwikkeld en gebouwen succesvol getransformeerd.

Aangesloten bij: www.restauratienoord.nl