Woningverbetering in vakkundige flow

Doorgaande flow dankzij allround teams

Woningverbetering | Waarom zou je nieuwe huizen bouwen als je bestaande woningen kunt verbeteren? Als de basis goed is, creëren wij meerwaarde door slimme renovatie. Bij Lont staan we voor duurzaam resultaat en voor beperkte bewonersoverlast. Dat realiseren we door een innovatief werkproces dat vakkundig, snel en sociaal is, speciaal bedoeld voor corporaties en andere partijen die grote aantallen huurwoningen willen verbeteren.

Tempo en kwaliteit verhogen

Een goed begin is het halve werk, daarom starten wij altijd met 100 % opnames van de staat van de woningen. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn en kunnen we de aard en omvang van de verbeterslag bepalen. Door onze jarenlange ervaring in grote renovatieprojecten hebben wij met vallen en opstaan geleerd wat het beste werkt, namelijk: binnen- en buitenrenovaties gescheiden uitvoeren, slim plannen en allround teams inzetten. Want dat levert een doorgaande flow op die verbluffend snel tot resultaten leidt.

Ketensamenwerking vindt bij ons dus plaats tot op de werkvloer. Onze timmerlieden, tegelzetters, installateurs en stukadoors verstaan hun vak uitstekend, maar zijn door extra scholing óók breder inzetbaar. Allround teams houden elkaar scherp en vullen elkaar beter aan, waardoor we zowel het tempo als de kwaliteit verhogen. Met als bonus een goede klanttevredenheid – die we tussentijds altijd meten – omdat de bewoners veel minder overlast ervaren en juist meer sociaal vakmanschap, in de vorm van plezierig contact en heldere uitleg.

Lont heeft samen met vaste ketenpartners afgelopen jaren geïnvesteerd in de ontwikkeling van hun allround teams. Lees hier meer over hun samenwerking.