Waarom ook bij nieuwbouw een Rabobank hypotheek

Als je een ander huis zoekt, zoek je natuurlijk een huis met pluspunten ten opzichte van je oude huis. Je wilt er tenslotte op vooruitgaan. Dat betekent meestal wel een nieuwe, hogere hypotheek. Dan is het logisch dat je in eerste instantie naar de rente kijkt. Maar nog verstandiger is het, om niet blind op de lage rente af te gaan, maar even verder te kijken. Want een aantrekkelijke hypotheek scoort op meer dan rente alleen.

Rabobank International

10 pluspunten

We hebben alle pluspunten van de Rabobank Hypotheek voor je op een rij gezet. Je vindt ze op Rabobank.nl/10pluspunten. We noemen alvast een paar:

  • Een getekende hypotheekofferte voor aankoop van een huis is 12 maanden geldig, en:
  • De rente over je bouwdepot is even hoog als je hypotheekrente.

En dan nog een tip: Maak gebruik van het online Rabobank Hypotheekdossier. Dit kan tot 350 euro korting op de advieskosten opleveren.

Wist je dat . . .

 ..één op de vijf huizen in Nederland gefinancierd wordt met een Rabobank Hypotheek en dat Rabobank al jaren de hoogste waardering krijgt van MoneyView? De gesprekken met onze adviseurs worden bovendien door onze klanten gewaardeerd met een 8,5. Kortom, reden genoeg om eens in gesprek te gaan met een van onze adviseurs.

Kom naar ons Hypotheek Inloopspreekuur

Wekelijks organiseren wij meerdere keren een inloopspreekuur. Met al je vragen kun je zonder afspraak binnenlopen. Je bent van harte welkom. Ga voor de tijden en locaties naar onze website.

Lees hier meer over het Hypotheek Inloopspreekuur

Overige Nieuwbouw projecten

Waarmee kunnen wij je helpen?

Neem contact op