Uniek in friesland: Woonthema's

Bouwbedrijf Lont komt met een uniek idee om woningen met verschillende plattegronden in drie thema’s aan te bieden. ‘Samen met een architect, een keukenleverancier en een communicatiebureau hebben we voor dit woningtype verschillende plattegronden ontwikkeld die passen bij verschillende leefstijlen.’

Jarenlange ervaring

Laat je inspireren door onze woonthema’s

Door de jaren heen heeft Bouwbedrijf Lont veel ervaring opgedaan in de woningbouw. Geen huishouden is hetzelfde, maar er zijn toch veel overeenkomsten. Dikwijls komen dezelfde wensen bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning naar voren. Bij gezinnen wordt bijvoorbeeld vaak de wens om een aparte ruimte voor de kinderen genoemd. Mensen die bezig zijn carrière te maken willen graag een eigen plek waar ze geïnspireerd kunnen werken. Ook is er regelmatig vraag naar een extra grote garage waar ruimte is voor het uitvoeren van een hobby. Deze wensen zijn de basis voor de drie samengestelde woonthema's.

In praktijk

Als u door Bouwbedrijf Lont een huis laat bouwen staan uw wensen voorop. ‘Alles kan’ is een veel gehoorde uitspraak in de woningbouw. Dat kan nog steeds maar door ‘alles kan’, zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Juist hiervoor hebben wij woonthema’s bedacht. Deze inspireren en helpen u de ideale woning samen te stellen. In de door ons voorgestelde woningen zitten slimme indelingen die u misschien zelf niet zou bedenken.

Alles kan, maar wij helpen je op weg

Deskundig advies

Wanneer u geïnteresseerd bent in één van de themawoningen zullen wij, samen met Makelaardij Hoekstra, helpen bij het creëren van úw ideale woning. De indeling, de keukenstijl, de soort en de mate van afwerking, allemaal zaken waarbij wij u vanuit onze deskundigheid kunnen adviseren.

Projecten in verkoop

Nieuw Vossepark  - Nieuw Waterland - Suderstienplaat