Bauke Tuinstra, directeur TWA architecten

“Voor TWA is ‘verbinden’ een omvattend thema in ons werk. Wij zijn gevestigd in een dorp op het platteland, een omgeving waar maatschappelijke verbanden betekenisvol zijn. Ook Lont is een bedrijf dat zich sociaal betrokken toont en waar ‘verbinding’ een kritische succesfactor is. Lont is een echt familiebedrijf. Een familiebedrijf dat die betrokkenheid en menselijke waarden doorgeeft en verder brengt. Maar ook dat de volgende generatie er wel weer z’n eigen invulling aan geeft. Dat vind ik mooi.”

“TWA en Lont komen elkaar natuurlijk veel tegen in de bouwwereld. We werken samen in verschillende projecten, zoals het Bonifatiuspark in Leeuwarden en de Zuidlanden (projecten in opdracht van Slokker Vastgoed). Zo nu en dan gaan we samen om tafel en praten we over de ontwikkelingen en de kansen in de markt. Dan maken we een schets van de situatie en een gezamenlijke visie. Ons contact is altijd plezierig en persoonlijk, en tegelijk is de kwaliteit hoog.”

Home is where the heart is
Wij beseffen hoe belangrijk een thuis is voor ieder mens, daarom draait woningbouw altijd om hart voor de toekomstige bewoners. Een staaltje sociaal vakmanschap.