Bouwbedrijf Lont heet vanaf nu Lont

We hebben mooi nieuws dat we graag met u delen! Vanaf vandaag gaan we verder onder een nieuwe naam: Lont.

Deze nieuwe naam past bij de groei die we de afgelopen jaren doormaakte. “We hebben ons nóg verder ontwikkeld tot een bedrijf dat veelzijdig is: we ontwikkelen, bouwen en beheren. Lont is een begrip in Noord Nederland. In bijna 100 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een sterk merk”, vertelt algemeen directeur Jetze Lont.

We vinden het belangrijk om onze kwaliteit te leveren met oog voor de wereld om ons heen. Bouwen is voor ons geen doel op zich, maar een manier om bij te dragen aan een leefbare samenleving. Samen met anderen. Dit bewustzijn ziet u terug in alles wat we doen: hoe we met elkaar omgaan als ketenpartners en klanten tot en met onze eigen bedrijfsvoering en natuurlijk de manier waarop we bouwen, ontwikkelen en innoveren.

Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe uitstraling. Daarom hebben we ook het logo vernieuwd en gebruiken we voortaan de nieuwe pay-off bouw bewust. Hiermee onderstrepen we onze bedrijfswaarden en willen we anderen inspireren.

Het verschil tussen goed en goud is groot

Redactioneel artikel VISIE Magazine LC

Lont 2.0 is een intern programma waarmee we de komende 4 jaar werken aan een lerende organisatie.
Een aanpak die is gebaseerd op gelijkwaardigheid en teamgeest maakt verschil in de bouw, daarvan zijn we bij Lont overtuigd. Lees meer >>
Kijk hier voor concrete vacatures of laat ons op eigen initiatief weten wat jij ons te bieden hebt!