Samen het verschil maken

Bij bouwen bepaalt het proces de uitkomst. Vakmanschap betekent bij Lont daarom allereerst: werken op basis van gelijkwaardig samenspel met klanten en ketenpartners.

Ik bouw, jij bouwt, wij bouwen… samen!

Verbinding is een kritische succesfactor bij bouwen, want zonder verbinding hangt alles als los zand aan elkaar. Dat geldt voor bouwconstructies, maar óók voor de partijen die betrokken zijn bij een project. Als totaalbouwer van Noord-Nederland – al vanaf 1872 – hebben wij alles in huis om vandaag toekomst te maken, van ontwikkeling tot creatie en uitvoering. Tegelijk beseffen wij dat het samenspel met onze klanten en ketenpartners cruciaal is voor resultaten met toegevoegde waarde.

Bouwprojecten bestaan uit een grote hoeveelheid radertjes en het is de uitdaging om die soepel op elkaar te laten aansluiten. Het proces bepaalt de uitkomst, daarom hechten we bij Lont zoveel waarde aan de manier waarop we binnen bouwteams met elkaar omgaan. Als er ruimte is voor de inbreng van alle betrokkenen en we samen leren van fouten, dan komen we altijd tot de beste oplossingen. In de bouw heeft ieder zijn eigen rol en verantwoordelijkheid, maar uiteindelijk is teamgeest de meest krachtige motor.

Lees meer over de basis waarop wij bouwen in onze missie en visie

Teamgeest is de motor’