Leeuwarden Fryslan 2018, Lont doet mee!

Leeuwarden Fryslan 2018

Bouwbedrijf Lont sponsort Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018. Met de opbrengst kan Leeuwarden (nieuwe) projecten en evenementen ondersteunen. Daardoor wordt het programma van 2018 nog mooier.

Iepen mienskip is het hoofdthema van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018. Samen werken aan de projecten die verwezenlijkt worden. In alle steden en dorpen van Fryslân. Maar ook met de rest van Nederland en Europa. Iepen mienskip dus. Zo wil de organisatie van Culturele Hoofdstad aan de slag gaan: met een uitgestoken hand naar iedereen die wil bijdragen én wil leren. Om er samen iets onvergetelijks van te maken.

Iepen mienskip is het hoofdthema

Lont staat voor vakmanschap en sociale innovatie. Vanuit die gedachte willen wij meebouwen aan een leefbare samenleving, mienskip. We willen menselijke waarden verbinden met de nieuwe tijd waarin we leven. Dat doen we nuchter en rechtdoorzee, op basis van drie essentiële bouwstenen: passie voor het vak, (zelf)lerend vermogen en dienend leiderschap. Zodat we in ontwikkeling blijven en bij elk project maatwerk leveren dat echt toegevoegde waarde heeft, voor klanten én de samenleving.