Nieuwe Sportclub GO180 Personal Trainers

zondag 7 november 2021

Sportschool Go180 verhuist van de huidige locatie in Huizum-West naar een bijna twee keer zo groot pand aan de Tesselschadestraat in Leeuwarden.

De privégym loopt op de huidige plek tegen zijn grenzen aan, vertelt Jeroen Dijkstra, een van de eigenaren. Op de nieuwe plek hebben ze 600 vierkante meter tot hun beschikking, tegen 340 op de huidige locatie.

Voor de ontwikkeling en het verbouwen van de nieuwe locatie heeft GO180 Lont ingeschakeld. Binnen 6 weken zal Lont samen met BB Systems Groningen en Plaveka Interieurs het bestaande casco ombouwen tot een prachtige privégym met een zeer exclusief afwerkingsniveau.

Dijkstra en zijn compagnon Hielke van der Lei willen zich met de extra ruimte meer kunnen gaan richten op het aanbieden van groepstrainingen van bedrijven. ,,Je moet dan denken aan afdelingen die samen een traject in gaan om meer te bewegen en gezonder te leven. Voor bedrijven is dat aantrekkelijk omdat je zo productievere medewerkers krijgt en het ziekteverzuim terugloopt.’’ Go180 biedt zulke trajecten nu al aan in de vorig jaar geopende vestiging in Groningen. ,,We zien dat het daar erg goed loopt en willen daarom nu ook in Leeuwarden los. Als privégym lopen we in de stad voorop. Maar die voorsprong moet je wel behouden door steeds weer verder te gaan.’’

Terug naar het overzicht