Laatste appartement Oosterhof Harlingen opgeleverd

donderdag 25 november 2021

Vandaag hebben we het laatste appartement opgeleverd van project Oosterhof in Harlingen. Het gaat om een prachtig penthouse op de vijfde verdieping. In de afgelopen weken leverden we de overige 24 appartementen op aan de bewoners.

Vanmorgen ontvingen bewoners Willem en Gerda Katsma de sleutel van hun penthouse op de vijfde verdieping. Willem Katsma: “Het is in alle opzichten een prachtig appartement. We hebben een geweldig uitzicht over de stad en kunnen zelfs nog het Wad zien. Het is alles waarop we gehoopt hadden toen we voor dit appartement vielen. Ook het contact met Lont en Harns Invest hebben we als buitengewoon prettig ervaren. Zoals we in Friesland zeggen ‘net sizze, mar dwaan’. Helder, vriendelijk en adequaat.”

In opdracht van Harns Invest bouwden we op een unieke locatie in Harlingen project Oosterhof. Het gebouw bestaat uit 25 duurzame en levensloopbestendige appartementen met een prachtig uitzicht op de stad, het land en zelfs het Wad. De appartementen zijn verdeeld over 6 bouwlagen. Het aansprekende ontwerp is afkomstig van Penta Architecten.

Het appartementengebouw is voor Lont extra bijzonder: het is het hoogste gebouw ooit door Lont gebouwd. Op dit moment wordt nog de laatste hand gelegd aan de inrichting van het terrein rondom het gebouw.

We wensen alle bewoners heel veel geluk toe in hun nieuwe woning.

Opdrachtgever
Harns Invest

Samenwerkingspartners
Mensonides Installatie
Penta Architecten B.V.
Harns Invest Vastgoedontwikkeling

Terug naar het overzicht