Leerlingen Singelland VHS in Drachten bezoeken bouwlocatie

donderdag 1 december 2022

Op 30 november bracht een groep leerlingen van Singelland VHS een bezoek aan de bouwplaats waar we in opdracht van woningcorporatie Accolade 40 woningen realiseren.

Omdat sloop en nieuwbouw overlast met zich meebrengt, proberen we de buurt bij onze werkzaamheden te betrekken door omwonenden tijdig te informeren. Zo komt overlast niet als vervelende verrassing. Vanuit onze betrokkenheid bij de buurt kwamen we in contact met de nabijgelegen Singelland VHS.

We lieten de leerlingen kennismaken met verschillende onderdelen van de bouw, waaronder metsel- en installatiewerk. De groep leerlingen die het beste, mooiste, strakste proefmuurtje metselde, ontving hiervoor een prijs. De jury die de proefmuurtjes beoordeelde bestond uit medewerkers van onze opdrachtgever Accolade. Extra dank aan de medewerking van onderaannemers Oegema en Damstra/Hekman.

Vorige week leverden we samen met Accolade al de eerste acht woningen op aan de huurders. Eind dit jaar leveren we nog eens acht woningen op en volgend jaar volgen nog 24 woningen. Meer hierover lees je hier >>

Toegewijde partners
Singelland VHS
Opdrachtgever Accolade
Oegema Metselwerken
Koninklijke Damstra Installatietechniek / Hekman Installatietechniek

Terug naar het overzicht