Teamdag

dinsdag 2 juli 2019

Afgelopen donderdag was het weer tijd voor onze jaarlijkse teamdag. Eén van de momenten waarop alle collega's elkaar tegenkomen en waarin naast ontmoeting ook tijd besteed wordt aan persoonlijke ontwikkeling binnen Bouwbedrijf Lont.

Na de openingsspeech van Jetze, waar natuurlijk onder meer de winst van het project 'De Treffe' gevierd werd, was het tijd voor Hielke en Jeroen van GO180. Vanuit hun werk als personal trainers lieten zij ons zien hoe ons 'reptielenbrein' vooruitgang en verandering in de weg kan staan. Wij zijn geneigd om bij veranderingen al snel terug te schieten in onze comfort-zone en doormiddel van een focus-oefening werd ons geleerd hoe wij hier anders mee om kunnen gaan. Onze slogan 'Maakt Vandaag Toekomst' betekent o.a. dat wij dagelijks bezig zijn met vooruitgang/nieuwe ontwikkelingen en dit vereist samenwerking, focus en af en toe uit onze comfort-zone stappen.

Na deze inspirerende sessie nam Benno Rijpkema van 'Onbezorgd Ondernemen' ons mee in de uitslag van een anonieme enquete die door bijna al onze medewerkers is ingevuld. Centraal in deze enquete stonden begrippen als eigenaarschap, loyaliteit, houding en gedrag. Inzicht in de manier waarop wij binnen Bouwbedrijf Lont werken en samenwerken helpt ons allemaal ons werk elke dag goed te blijven doen.

Terug naar het overzicht