Eurochoice, voorbereid op de toekomst!

dinsdag 16 juli 2019

Afgelopen vrijdag werd bij Eurochoice B.V. in Leeuwarden het contract ondertekend voor het realiseren van hun nieuw te bouwen bedrijfspand op bedrijventerrein De Hemrik te Leeuwarden. Eurochoice B.V. is een handelsbedrijf dat luxe Europese voedingsmiddelen aankoopt uit landen als Italië, Frankrijk, Spanje, UK, België, Duitsland en Nederland. Na het aankopen van deze voedingsmiddelen worden deze geconsolideerd en klaar gemaakt voor export naar het Midden Oosten, Verre Oosten en delen van Afrika.

In de afgelopen jaren is de groei van het bedrijf Eurochoice zo snel gegaan dat er behoefte is aan capaciteitsuitbreiding van werkruimtes, gekoelde- en ongekoelde opslag. Daarbij komt dat kwaliteitsnormen wereldwijd aangescherpt worden en Eurochoice wil deze trend een paar stappen voor zijn middels het opereren in de juiste geconditioneerde ruimtes en meer onder eigen beheer. Het verhuizen naar een nieuw, speciaal ingericht bedrijfspand dat voldoet aan de normen is essentieel voor de toekomst van een ambitieus bedrijf als Eurochoice B.V.

In totaal zal het nieuwe bedrijfspand ca 1.400 m2 ​gaan beslaan. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige isolatiematerialen, het geheel wordt onderheid en voor optimale logistiek wordt er een laad- en loskuil met dockvoorzieningen gemaakt. ​

Vorig jaar september vonden de eerste verkennende gesprekken plaats met Eurochoice en nadat het ontwerp vorm kreeg en wij vanuit Bouwbedrijf Lont ook het hele vergunningstraject verzorgd hebben zal er in september a.s. gestart worden met de bouw.

Opdrachtgever: Eurochoice B.V.
Installatietechniek: Technisch Buro Zonderland B.V.
Koeltechniek: Geerlofs

Terug naar het overzicht