Eerste paal Eurochoice BV - Leeuwarden

donderdag 26 september 2019

Deze week zijn wij begonnen met de bouw van het nieuwe bedrijfspand voor Eurochoice BV op bedrijventerrein De Hemrik in Leeuwarden.

Eurochoice B.V. is een handelsbedrijf dat luxe Europese voedingsmiddelen aankoopt uit landen als Italië, Frankrijk, Spanje, UK, België, Duitsland en Nederland. Na het aankopen van deze voedingsmiddelen worden deze geconsolideerd en klaar gemaakt voor export naar het Midden Oosten, Verre Oosten en delen van Afrika.

In de afgelopen jaren is de groei van het bedrijf Eurochoice zo snel gegaan dat er behoefte is aan capaciteitsuitbreiding van werkruimtes, gekoelde- en ongekoelde opslag. Daarbij komt dat kwaliteitsnormen wereldwijd aangescherpt worden en Eurochoice wil deze trend een paar stappen voor zijn middels het opereren in de juiste geconditioneerde ruimtes en meer onder eigen beheer. Het verhuizen naar een nieuw, speciaal ingericht bedrijfspand dat voldoet aan de normen is essentieel voor de toekomst van een ambitieus bedrijf als Eurochoice B.V.

In totaal zal het nieuwe bedrijfspand ca 1.400 m2 ​gaan beslaan. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige isolatiematerialen, het geheel wordt onderheid en voor optimale logistiek wordt er een laad- en loskuil met dockvoorzieningen gemaakt. ​

Opdrachtgever: Eurochoice B.V.
Installatietechniek: Technisch Buro Zonderland B.V.
Koeltechniek: Geerlofs Koeltechniek
Staalconstructie: K. Stok en Zn. BV
Grondwerk/Infra: Miedema & Zijlstra

Foto's: Eurochoice BV

Terug naar het overzicht