Auke Stellingwerf-straat

maandag 17 september 2018

Afgelopen week hebben wij het woonverbeteringsproject voor 26 huurwoningen van Elkien in de Auke Stellingwerfstraat in Leeuwarden afgerond met een gezellige BBQ voor de bewoners, vaklieden, onderaannemers en ketenpartners.

In het afgelopen half jaar liepen de vaklieden iedere dag in- en om de woningen van de bewoners, wat voor mooie anekdotes zorgde tijdens BBQ. Zo werd door een bewoner aangegeven het gezellige fluiten van de uitvoerder, iedere dag als hij om 07.00 uur begon, te gaan missen.

De 26 woningen zijn met deze woningverbetering verduurzaamd en van energielabel G naar energielabel A gegaan. Bij de woningverbetering is gewerkt met de zogenaamde ‘two-pieceflow’ methode (LEAN), waarbij er een continue werkstroom was. Er werd telkens per twee woningen gewerkt en alle werkzaamheden werden afgerond voordat gestart werd met de volgende twee woningen. Hierdoor ondervonden de bewoners zo weinig mogelijk overlast. We hebben het project afgerond met een 8.3 voor klanttevredenheid.

We zijn trots op het eindresultaat dat we samen met de bewoners, de vaklieden en de ketenpartners hebben gerealiseerd en bedanken de ketenpartners Elkien en Zaanderwijk Beheer BV, de vaklieden en onderaannemers Hekstra Vastgoed Beheer, Alrako BV, Tegelhandel Van Veen, V en H dakbedekkingen, TN Slopen en Saneren, Gevelrenovatie- en Voegbedrijf Douwenga B.V, Energieservice Dijkstra en Koninklijke Damstra Installatietechniek BV voor de prettige samenwerking.

Wij wensen de bewoners van de 26 woningen van de Auke Stellingwerfstraat heel veel woonplezier in hun verbeterde en toekomstbestendige woning.

Terug naar het overzicht