Interne verbouwing Lont

vrijdag 6 maart 2020

Afgelopen jaar stond in het teken van werkplekoptimalisatie, naast dat de bouwplaats voorzieningen zijn verbeterd zijn ook de werkplekken van 25 medewerkers op kantoor naar een passend niveau gebracht.

Er is gekozen om de bestaande ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Er is een extra verdieping in het pand gemaakt om zo meer vloeroppervlakte te creëren. Met de verbouwing zijn er lichte werkruimtes en een extra vergaderruimte ontstaan, die persoonlijk aanvoelen. Door de werkruimtes van elkaar te scheiden door middel van glazen wanden met zwarte kaders, houd je het contact en de open uitstraling, maar heb je toch een rustige afgeschermde werkplek. Ook is er nu de mogelijkheid om de kantoren all-electric te koelen of verwarmen wat bijdraagt aan een prettiger (werk) klimaat.
 
Met het creëren van deze nieuwe werkplekken was het mogelijk een duidelijke structuur aan te brengen in de organisatie/medewerkers. De medewerkers zijn geclusterd in teams, wat ervoor zorgt dat kennis makkelijk gedeeld kan worden. Naast vaste plekken zijn er ook een aantal flex/overleg plekken gemaakt. Door deze verbouwing hebben we een prettigere omgeving gecreëerd voor onze medewerkers en past de uitstraling van de kantoren weer bij Lont.
 

Terug naar het overzicht