Het Pakhuis Sneek krijgt vorm

woensdag 18 maart 2020

Het Pakhuis in Sneek staat aan de Van Schouwenburgstraat, op zo’n 10 minuten lopen van het centrum van Sneek. Om een gevarieerde uitstraling te creëren voor de entree van Sneek heeft Slokker Vastgoed de appartementengebouwen afwisselend van 3 en 4 lagen ontwikkeld, met een in de hoogte verspringend dak. Met zo’n opvallend dak komt de stedelijke belijning van Sneek op deze locatie nog beter tot zijn recht. Het gebruik van baksteen en een flauwe kap geeft het gebouw een stoer uiterlijk.

In totaal bouwen wij twee woonblokken met 54 appartementen. Elk appartement is zo’n 50m2. Per trappenhuis worden 6 of 8 appartementen ontsloten.

Overal passen wij onderhoudsarme materialen toe die lang meegaan en ook op termijn mooi blijven. Op deze manier creëren wij een gebouw met een duurzame, tijdloze uitstraling.  Zowel van buiten als van binnen heeft het gebouw een hoog afwerkingsniveau. Zelfs het trappenhuis is een toonbeeld van verfijning: hoge ramen, waardoor er veel licht van buiten komt en het een open en tegelijkertijd veilig gevoel geeft.

Zo’n nieuw, modern appartement vraagt natuurlijk om een stijlvolle invulling van vloer- en raambekleding. Daarom hebben de specialisten van Post Woonadvies mooie en praktische selectie gemaakt. De meerderheid van de kopers heeft gekozen om het appartement gestoffeerd op te laten leveren.

Naar verwachting kunnen de bewoners hun appartement eind 3e kwartaal / begin 4e kwartaal 2020 betrekken.

Projectontwikkelaar: Slokker Vastgoed
Architect: BDG Architecten, Zwolle
Makelaar: Makelaardij Hoekstra, Sneek
Installateur: Sikma Installatie, Sneek
Fundering: IJB, Lemmer
Interieur: Post Woonadvies & Realisatie, IJlst
Keuken: Bruynzeel Keukens

Terug naar het overzicht