Centrumplan Marum bijna klaar met bouw 16 appartementen

donderdag 17 december 2020

Wonen in een luxe appartement in het hart van Marum. Binnenkort is dit mogelijk door de start van de bouw van 16 huurappartementen aan de hoek van de Wendsteinweg en de Raadhuisstraat.

De appartementen komen boven de units voor winkels en bedrijven die Lont in opdracht van Stichting C&H Beheer bouwt. Ook zorgt Lont voor de bouw van de huurappartementen die eind december van start gaat. De bouw van deze beide projecten betekent de afronding van het Centrumplan Marum.

De ruime woningen van 90m2 zijn ontworpen door Van Manen en Zwart Architecten. Kenmerkend voor hun ontwerpen is het oog voor esthetiek in hun werk. De juiste balans tussen vorm en functionaliteit zorgt voor een toekomstwaardig ontwerp.

De appartementen worden volgens de nieuwste kwaliteitsstandaarden gebouwd. Daarnaast zijn de woningen energiezuinig. “Om de doorlooptijd van het project te verbeteren en overlast te verminderen, gaan we zoveel mogelijk prefabriceren”, vertelt projectleider Wytze Nicolai van Lont.

De toekomstige bewoners hoeven zich geen zorgen te maken om een parkeerplaats. Zij krijgen een eigen plek toegewezen op de eerste verdieping, die bereikbaar is door een hellingsbaan aan de Raadhuisstraat.

De huurappartementen worden begin volgend jaar aangeboden door Makelaardij NieNoord in Leek.

Terug naar het overzicht