Werken aan vernieuwing in de bouw

We leven in een tijdperk waarin de industriële revolutie zich doorontwikkelt naar een hoger plan. Technologie en online mogelijkheden leiden tot nieuwe vormen van werken en samenleven.

Bij Lont vinden we het geweldig om proactief mee te bewegen met deze veranderingen. Voor deze voortdurende ‘ontdekkingsreis’ zoeken we verbinding met mensen die willen bijdragen aan vernieuwing in de bouw.

Eigen inbreng en verantwoordelijkheid

Werken bij Lont betekent jezelf ontwikkelen, als mens en als professional. Vakmanschap is de basis en sociale innovatie zorgt ervoor dat we het beste uit medewerkers halen. We benutten eigentijdse middelen om ruimte te bieden aan eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Houding en gedrag zijn minstens zo belangrijk als kennis en ervaring. Het gaat om het waarmaken van potentie. Bij Lont zien we het daarom als een uitdaging om talenten te (h)erkennen en te laten groeien. Want hoe meer kracht er vrijkomt, hoe beter wij kunnen meebouwen aan een leefbare samenleving.

Vacatures

Wegens groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Daarom hebben wij meerdere functies beschikbaar.

Wij zijn onder andere op zoek naar:

Open sollicitatie

Wil jij werken bij Lont en wil je een open sollicitatie sturen?
Gebruik dan het sollicitatieformulier op deze webpagina