Administrateur. Alles onder controle?

Organisatie omschrijving

Lont staat voor vakmanschap en sociale innovatie. Vanuit die basis hebben wij zin om onze mouwen op te stropen en mee te bouwen aan een leefbare samenleving. Aan het resultaat – van traditionele bouwwerken tot verrassende concepten – gaat bij ons altijd iets vooraf: met elkaar afstemmen wat we gaan neerzetten en vooral hóe we dat doen. Want bij bouwen bepaalt het proces de uitkomst. Om die reden werken wij graag in professioneel samenspel met opdrachtgevers, gebruikers en ketenpartners aan bestendige plekken voor alle facetten van ons bestaan.

Administrateur – Fulltime 40 uur

Wegens vertrek van de huidige administrateur zijn wij op zoek naar een administrateur. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een zelfstandige medewerker die samen met de administratief medewerker de gehele financiële administratie beheert.

Plaats in de organisatie

De administrateur is onderdeel van de afdeling administratie en wordt aangestuurd door de controller. De administrateur werkt daarnaast nauw samen met uitvoerders en projectleiders.

Doel van de functie

Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de organisatie en van iedere medewerker.
 • Het verzorgen van administratieve processen binnen de organisatie en wel zodanig dat de werkzaamheden gestructureerd, transparant, planmatig en efficiënt plaatsvinden.
 • Het uitvoeren en bewaken van een juiste vastlegging van de projectadministratie en debiteuren cq verkoopadministratie.
 • Het realiseren van doelstellingen binnen de eigen afdeling en het waarborgen dat de dienstverlening aansluit bij de relevante wet- en regelgeving.
 • Het bewaken en verantwoordelijkheid dragen voor een sluitende grootboekadministratie, waarbij de verschillende tussenrekeningen maandelijks worden geanalyseerd en gerapporteerd.
 • Het samen met de controller opstellen van een automatiseringsplan, financieel- en ICT beleid.
 • Is de sparringpartner voor de controller op het gebied van financiële rapportages, gesprekken met kredietverstrekkers, fiscus en accountants. En is tevens actief betrokken bij deze gesprekken.

Functie-eisen

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau op basis van relevante opleiding en/of ruime ervaring in de administratieve processen.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Kennis van administratieve innovaties.
 • Kennis van en inzicht in bedrijfsprocessen op administratief gebied.
 • Kennis en affiniteit met projectenadministratie.

Download hier uitgebreide functieomschrijving

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris volgens functieniveau 4/5 UTA-werknemer en een uitstekend en compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden wordt aangeboden. Daarnaast is de Bouw CAO van toepassing. Er wordt bovendien veel aandacht besteed aan ontwikkeling en groei, dit van zowel de organisatie in totaal als van iedere medewerker. Doorgroeimogelijkheden behoren zeker tot de mogelijkheden.

Interesse

Heb je interesse in deze functie en wil je meer informatie of ken je iemand die in het profiel past en wellicht geïnteresseerd is?

Mail je sollicitatiebrief met motivatie en CV vóór 21 september 2020 naar Ger-jo Sijtsma (HRM medewerker): g.sijtsma@lont.nl.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Ger-jo Sijtsma: 0518-409393

Past deze functie niet bij u maar maar wilt u toch werken bij Lont? Stuur dan een open sollicitatie via dit sollicitatieformulier