Administratief medewerker. Gaan we dat regelen?

Organisatie omschrijving

Lont staat voor vakmanschap en sociale innovatie. Vanuit die basis hebben wij zin om onze mouwen op te stropen en mee te bouwen aan een leefbare samenleving. Aan het resultaat – van traditionele bouwwerken tot verrassende concepten – gaat bij ons altijd iets vooraf: met elkaar afstemmen wat we gaan neerzetten en vooral hóe we dat doen. Want bij bouwen bepaalt het proces de uitkomst. Om die reden werken wij graag in professioneel samenspel met opdrachtgevers, gebruikers en ketenpartners aan bestendige plekken voor alle facetten van ons bestaan.

Administratief medewerker – Parttime 32 uur

Ter uitbreiding van ons gedreven en ambitieuze team zoeken wij een administratief medewerker. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een zelfstandige medewerker die samen met de administrateur de gehele financiële administratie beheert.

Plaats in de organisatie

De administratief medewerker is onderdeel van de afdeling administratie en wordt aangestuurd door de controller. De administratief medewerker werkt daarnaast nauw samen met de afdeling renovatie en onderhoud.

Doel van de functie

Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de organisatie en van iedere medewerker.
  • Verzorgen van administratieve processen binnen de organisatie en wel zodanig dat de werkzaamheden gestructureerd, transparant, planmatig en efficiënt plaatsvinden.
  • Uitvoeren van een juiste vastlegging van de projectadministratie en inkoopadministratie c.q. crediteurenadministratie
  • Realiseren van doelstellingen binnen de eigen afdeling en het waarborgen zo dat de dienstverlening aansluit bij de relevante wet- en regelgeving.
  • Het zelfstandig en tijdig uitvoeren van de werkzaamheden.

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau op basis van relevante opleiding en/of ervaring
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Kennis van en inzicht in bedrijfsprocessen op administratief gebied
  • Kennis en affiniteit met projectenadministratie.

Download hier uitgebreide functieomschrijving

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris volgens functieniveau 2 UTA-werknemer en een uitstekend en compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden wordt aangeboden. Daarnaast is de Bouw CAO van toepassing. Er wordt bovendien veel aandacht besteed aan ontwikkeling en groei, dit van zowel de organisatie in totaal als van iedere medewerker. Doorgroeimogelijkheden behoren zeker tot de mogelijkheden.

Interesse

Heb je interesse in deze functie en wil je meer informatie of ken je iemand die in het profiel past en wellicht geïnteresseerd is?

Mail je sollicitatiebrief met motivatie en CV vóór 17 augustus 2020 naar Ger-jo Sijtsma (HRM medewerker): g.sijtsma@lont.nl.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Ger-jo Sijtsma: 0518-409393

Past deze functie niet bij u maar maar wilt u toch werken bij Lont? Stuur dan een open sollicitatie via dit sollicitatieformulier