Manager Bouw gezocht Bekijk video >>

Organisatie omschrijving

Lont staat voor vakmanschap en sociale innovatie. Vanuit die basis hebben wij zin om onze mouwen op te stropen mee te bouwen aan een leefbare samenleving. Aan het resultaat – van traditionele bouwwerken tot verrassende concepten – gaat bij ons altijd iets vooraf: met elkaar afstemmen wat we gaan neerzetten en vooral hóe we dat doen. Want bij bouwen bepaalt het proces de uitkomst. Om die reden werken wij graag in professioneel samenspel met opdrachtgevers, gebruikers en ketenpartners aan bestendige plekken voor alle facetten van ons bestaan.

Manager Bouw - Fulltime

Per Q1 van 2019 zijn wij op zoek naar een Manager Bouw. Voor deze Senior rol zijn wij op zoek naar een ervaren collega die leiding geeft aan de gehele uitvoering binnen Bouwbedrijf Lont B.V.

Doel van de functie

Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de organisatie en van iedere medewerker.
  • Je bent eindverantwoordelijk voor alle projecten in uitvoering en in voorbereiding.
  • Je maakt lange termijn- en hoogwaardige afspraken met Vaste Partners, Co- makers en leveranciers.
  • Je draagt zorg voor alle GROTIK elementen en Veiligheid in de uitvoering.

FUNCTIEPROFIEL MANAGER BOUW.pdf

Rol binnen het MT

Binnen het MT heb je een belangrijke rol, oefent invloed uit over de koers van de organisatie en wordt betrokken bij alle strategische keuzes.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een passend salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden welke passend zijn bij deze tijd bieden we jou maximale vrijheid.

Word jij eindbaas van de uitvoering?

Neem dan uiterlijk 25 januari a.s. contact op met Gerard van der Duim (Directeur) of Jetze Lont (Algemeen Directeur) of mail je gegevens naar m.elzinga@lont.nl.