Wij zoeken een gedreven uitvoerder m/v

Organisatie omschrijving

Lont staat voor professionaliteit, sociale innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

Vanuit die basis hebben wij zin om onze mouwen op te stropen en mee te bouwen aan een leefbare samenleving. Aan het resultaat – van traditionele bouwwerken tot verrassende concepten – gaat bij ons altijd iets vooraf: met elkaar afstemmen wat we gaan neerzetten en vooral hóe we dat doen. Want bij bouwen bepaalt het proces de uitkomst. Om die reden werken wij graag in professioneel samenspel met opdrachtgevers, gebruikers en ketenpartners aan bestendige plekken voor alle facetten van ons bestaan.

Uitvoerder M/V - Fulltime

Wegens uitbreiding van werkzaamheden zijn wij op zoek naar een uitvoerder. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker die, samen met de werkvoorbereider en projectleider zorg draagt dat projecten succesvol worden gerealiseerd.

Plaats in de organisatie

De uitvoerder geeft sturing en leiding aan het bouwplaats personeel op het project. De uitvoerder is onderdeel van het projectteam dat bestaat uit een werkvoorbereider en projectleider. Functioneel valt de uitvoerder onder de manager operations.

Doel van de functie

  • Het succesvol realiseren van projecten, waarbij klanttevredenheid, planmatig en kostenefficiëntie met grote voldoende wordt behaald.
  • Het zodanig laten verlopen van processen dat werkzaamheden gestructureerd, transparant, nauwkeurig en efficiënt plaatsvinden.
  • Het adviseren van projecten in de voorbereidingsfade aangaande het opzetten van reële en een kostenefficiënte uitvoeringsplanning.
  • Draagt zorg voor juiste veiligheids- en kwaliteitseisen op het project waarbij geldende wet- en regelgeving wordt toegepast.
  • Zorgt dat alle aspecten van het project continue up-to-date zijn en worden vastgelegd in digitale systemen.

Functie-eisen

Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de organisatie en van iedere medewerker.
  • MBO(+) werk en denkniveau op basis van relevante opleiding en/of ervaring in de functie.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Leidinggevende kwaliteiten.
  • Kennis en inzicht in bedrijfs- en bouwprocessen.
  • Vaktechnische kennis.

Download hier uitgebreide functieomschrijving

Arbeidsvoorwaarden

Een uitstekend salaris en een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden wordt aangeboden. Daarnaast is de Bouw CAO van toepassing. Er wordt bovendien veel aandacht besteed aan ontwikkeling en groei, dit van zowel de organisatie in totaal als van iedere medewerker. Doorgroeimogelijkheden behoren zeker tot de mogelijkheden.

Interesse

Heb je interesse in deze functie en wil je meer informatie of ken je iemand die in het profiel past en wellicht geïnteresseerd is?

Mail je sollicitatiebrief met motivatie en CV voor 30 juni a.s. naar Ger-jo Sijtsma (HRM medewerker): g.sijtsma@lont.nl

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Ger-jo Sijtsma: 0518-409393.

______

Past deze functie niet bij u maar maar wilt u toch werken bij Lont? Stuur dan een open sollicitatie via dit sollicitatieformulier