Wij zoeken een veelzijdige Werkplaats-timmerman

Organisatie omschrijving

Bouwen is meer dan het stapelen van stenen. Bij Lont bouwen we bewust aan een leefbare wereld. En daar zoeken we nu jouw hulp bij!

Werken bij Lont betekent jezelf ontwikkelen, als mens en als professional. Vakmanschap is de basis en ook vinden we eigen inbreng en verantwoordelijkheid belangrijk. Bij Lont laten we talenten graag groeien. Want hoe meer jij op je plek bent, hoe beter wij met elkaar kunnen meebouwen aan een leefbare samenleving.

Met bijna 100 jaar ervaring is Lont een begrip in Noord-Nederland. We ontwikkelen, bouwen, innoveren, restaureren en beheren. Dit doen we in de woningbouw, de agrarische sector, utiliteitsbouw en bestaande bouw.

Werkplaatstimmerman | 40 uur - M/V

Wegens uitbreiding van werkzaamheden zijn wij op zoek naar een werkplaatstimmerman. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker die er samen met de chef werkplaats, medewerkers materiaaldienst en andere werkplaatstimmermannen voor zorgt dat alle werkzaamheden in de werkplaats worden opgepakt.

Plaats in de organisatie

De werkplaatstimmerman wordt projectmatig aangestuurd door de chef werkplaats. Functioneel valt de werkplaatstimmerman onder de manager operations.

Situatieschets

De werkplaatstimmerman is onderdeel van de afdeling werkplaats en materieeldienst, wat verder bestaat uit de chef werkplaats, medewerkers materiaaldienst en andere werkplaatstimmermannen. Binnen dit team heeft iedereen zijn eigen taken en verantwoordelijkheden om te zorgen dat de werkzaamheden in de werkplaats zo efficiënt en effectief mogelijk verlopen. Als werkplaatstimmerman ben jij de persoon die de klantwens omzet naar daadwerkelijke productie. Hierbij werk je samen met de collega’s om te komen tot een kwalitatief hoogstaand product.

Doel van de functie

  • Het zodanig laten verlopen van processen dat werkzaamheden gestructureerd, transparant, planmatig en efficiënt plaatsvinden.
  • Streeft naar een succesvol eindproduct, waarbij de planning wordt gehaald en waarbij de specifieke doelstellingen vastgesteld door de werkplaats worden gehaald. Neemt bij onduidelijkheden contact op met de chef werkplaats.
  • Het organiseren en controleren van de werkzaamheden op de werkplaats op een zodanige manier dat wordt voldaan aan alle kwalitatieve en kwantitatieve eisen die door de onderneming zijn vastgesteld.
  • Het waarborgen dat de dienstverlening aansluit bij de relevante wet- en regelgeving.

Functie-eisen

  • MBO-werk en denkniveau op basis van relevante opleiding en/of ervaring in de functie.
  • Timmerman 2 diploma.
  • Is in het bezit van de certificaten: basis-VCA.
  • Heftruckcertificaat (of bereid om deze te halen)
  • Affiniteit met machines

Functiespecifieke competenties

Arbeidsvoorwaarden

Een uitstekend salaris en een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden wordt aangeboden. Daarnaast is de Bouw CAO van toepassing. Er wordt bovendien veel aandacht besteed aan ontwikkeling en groei, dit van zowel de organisatie in totaal als van iedere medewerker. Doorgroeimogelijkheden behoren zeker tot de mogelijkheden.

Interesse

Heb je interesse in deze functie en wil je meer informatie of ken je iemand die in het profiel past en wellicht geïnteresseerd is?

E-mail je sollicitatiebrief met motivatie en CV vóór 14 april a.s. naar Ger-jo Sijtsma (HRM medewerker): g.sijtsma@lont.nl

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Ger-jo Sijtsma:  0518-409393

Past deze functie niet bij u maar maar wilt u toch werken bij Lont? Stuur dan een open sollicitatie via dit sollicitatieformulier