Werkvoorbereider Renovatie en Onderhoud

Wie zijn wij

Bouwen is meer dan het stapelen van stenen. Bij Lont bouwen we bewust aan een leefbare wereld. En daar zoeken we nu jouw hulp bij!

Werken bij Lont betekent jezelf ontwikkelen, als mens en als professional. Vakmanschap is de basis en ook vinden we eigen inbreng en verantwoordelijkheid belangrijk. Bij Lont laten we talenten graag groeien. Want hoe meer jij op je plek bent, hoe beter wij met elkaar kunnen meebouwen aan een leefbare samenleving.

Met bijna 100 jaar ervaring is Lont een begrip in Noord-Nederland. We ontwikkelen, bouwen, innoveren, restaureren en beheren. Dit doen we in de woningbouw, de agrarische sector, utiliteitsbouw en bestaande bouw.

Werkvoorbereider Renovatie en Onderhoud | M/V - Fulltime

Wegens uitbreiding van werkzaamheden zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een zelfstandige medewerker die, samen met de projectleider en uitvoerder zorg draagt dat de (werk)voorbereiding en uitvoering zo efficiënt en effectief mogelijk verloopt.

Plaats in de organisatie

De werkvoorbereider wordt projectmatig aangestuurd door projectleider en werkt nauw samen met uitvoerder/voorman. Functioneel valt de werkvoorbereider onder de manager operations.

Doel van de functie

Ben jij er klaar voor?
  • Het voorbereiden en begeleiden van bouwprojecten op een dusdanige wijze dat ze voldoen aan de kwalitatieve en kwantitatieve eisen van zowel de klanten als de onderneming.
  • Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de technisch voorbereiding en -ondersteuning voor en tijdens de uitvoering van een project.
  • Is verantwoordelijk voor alle technische verwerkingen en vastleggingen met betrekking tot zijn taakveld.
  • Verantwoordelijk voor een goede overdracht van stukken naar afdeling Service en Onderhoud.

Functie-eisen

  • Minimaal MBO-werk en denkniveau op basis van relevante opleiding en/of ervaring in de functie.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Affiniteit en inzicht met bestaande bouw
  • Kennis van Word, Excel en eventueel 4PS.

Lees hier het functieprofiel

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris volgens functieniveau 4/5 UTA-werknemer en een uitstekend en compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden wordt aangeboden. Daarnaast is de Bouw CAO van toepassing. Er wordt bovendien veel aandacht besteed aan ontwikkeling en groei, dit van zowel de organisatie in totaal als van iedere medewerker. Doorgroeimogelijkheden behoren zeker tot de mogelijkheden.

Interesse

Heb je interesse in deze functie en wil je meer informatie of ken je iemand die in het profiel past en wellicht geïnteresseerd is? 

Mail je sollicitatiebrief met motivatie en CV voor 6 oktober a.s. naar Ger-jo Sijtsma (HRM medewerker): g.sijtsma@lont.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ger-jo Sijtsma: 0518-409393.