Wij zoeken een:

Werkvoorbereider Agrarisch en Industrie voor 32-40 uur

Jij wilt van A tot Z een cruciale rol spelen in de voorbereiding van de mooiste agrarische en industriële projecten? Dan is dit jouw volgende uitdaging! Wij voegen waarde toe door goed te luisteren naar onze klanten en ons te verdiepen in het bedrijf. Samen met je team werk je aan toekomstbestendige, creatieve en innovatieve agrarische en industriële projecten. Daarbij ga je voor een resultaat dat onze klanten écht iets oplevert.

Prima salaris

Vast contract

Goed pensioen

Ontwikkel- en doorgroei-
mogelijkheden

Wy dogge it oars

Met 100 jaar ervaring is Lont een begrip in Noord-Nederland. Wij zijn een innovatief familiebedrijf en onderscheiden ons met maatwerkprojecten. We ontwikkelen, bouwen, innoveren, restaureren en beheren. Dit doen we in de woningbouw, de agrarische sector, utiliteitsbouw en bestaande bouw. Vanuit vakmanschap, innovatie en ondernemerschap zoeken we altijd naar manieren om bij te dragen aan een leefbare samenleving. Vol TROTS werken we volgens de kernwaarden Toegewijd, Resultaatgericht, Ondernemend, Toegankelijk en Sociaal. Dit is ons DNA.

Trots Logo
Lees meer over werken bij Lont

Jouw speelveld

Op de afdeling Agrarisch en Industrie speel je een belangrijke rol in de A tot Z-voorbereiding en coördinatie van onze agrarische en industriële projecten. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega’s. Met zijn allen zorgen jullie ervoor dat de projecten voor alle partijen zo efficiënt en effectief mogelijk verlopen.

Hoe jij van toegevoegde waarde bent?

Je bereidt de projecten voor en begeleidt deze zodat ze voldoen aan de kwalitatieve en kwantitatieve eisen van zowel de klanten als die van ons. Verder: 

 • Ben je verantwoordelijk voor het technisch uitwerken van het project;
 • Maak je werktekeningen in Tekla en AutoCAD;
 • Houd je de technische administratie bij in onze systemen;
 • Stel je samen met de projectleider de uitvoeringsplanning op;
 • Neem je deel aan projectteam overleggen;
 • Bepaal je hoeveelheden en specificaties van materialen en zorg je voor de inkoop hiervan;
 • Signaleer, bewaak en rapporteer je projectmatige afwijkingen over gemaakte afspraken en eisen.

Wat breng jij mee?

Plezier in het werk vind je belangrijk! Je hebt het werk graag op orde en denkt vooruit. Je voelt en neemt verantwoordelijkheid en gaat nauwkeurig en procesmatig te werk. Verder:

 • Heb je een bouwkundige opleiding of ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden;
 • Heb je kennis van AutoCAD, Tekla, Microsoft Office programma’s en 4PS Construct of ben je bereid dit te leren;
 • Ben je enthousiast en nieuwsgierig;
 • Ben je in het bezit van een VCA-certificaat of ben je bereid deze te halen.

Bij ons kan je rekenen op

Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt voel je je direct thuis. We bieden een flexibele, veilige en open werkomgeving voor alle medewerkers. De sfeer die je ervaart vind je ook terug bij jouw collega’s. We hebben plezier met elkaar, vieren onze successen met elkaar en helpen elkaar als dat nodig is.

Bij ons is alles goed geregeld. We bieden een vast contract en een salaris tussen de €3.470,- en €5.190,- per maand. Een smartphone en laptop horen bij de functie. Vakantiedagen, verzekeringen en pensioen is geregeld volgens cao Bouw & Infra.

Maatwerk vraagt om vakmanschap. Dat betekent dat we graag investeren in jouw verdere ontwikkeling. Jij mag ons uitdagen het beste uit jezelf te halen. Wij faciliteren!

Contact?

Herken jij jezelf in wie wij zoeken? Neem dan contact op met Sandra van Tuinen (HRM) via s.vantuinen@lont.nl voor een kennismaking.

Solliciteer nu
Lees meer over werken bij Lont