Een eigen plek onder de zon met ónshuis

Grond kopen voor een eigen huis is als een blanco vel papier: het geeft alle ruimte om eigen ideeën te verwezenlijken. Maar hoe blijft uw droom overeind in de dagelijkse realiteit van budgetten, bouwvoorschriften en praktische haalbaarheid? Bouwbedrijf Lont en architectenbureau Puur hebben daar een doeltreffende oplossing voor bedacht: ónshuis.

Bij het realiseren van huizen bepaalt het proces de uitkomst. De clou zit in een goed doordachte vertaalslag van wensen en idealen naar concrete mogelijkheden. Dat lukt het beste door ontwerp en bouw aan elkaar te koppelen, daarom bieden Lont en Puur gezamenlijk ónshuis aan voor particulieren in de vrije sector. Sociaal vakmanschap met een praktische inslag staat centraal: dromen, tekenen, bouwen! Met een resultaat waarvan de bewoners zeggen: dit is helemaal óns huis.

Begin alvast met dromen

Heeft u uitgesproken ideeën over een eigen woning of vindt u het juist lastig om wensen in beelden te vangen? Architectenbureau Puur laat mensen dromen, maar stelt ook praktische vragen over wat wonen voor u betekent. Gezinssamenstelling, toekomstplannen, werk, hobby’s, manier van leven, karakters, privacywensen: alles speelt een rol bij het realiseren van uw ideale leefomgeving. Verder hoeft u de architect alleen te voeden met sfeerimpressies van wat u mooi vindt (kijken, knippen en plakken), dan kan hij aan de slag. Zijn stijl is puur:
de kracht van eenvoud, met oog voor detail. Kijk maar eens op www.bureau-puur.nl

Friese nuchterheid

Zelfs bij het bouwen van uw droomhuis blijven Lont en Puur met beide benen op de grond staan. Een sterk staaltje Friese nuchterheid zorgt ervoor dat uw huis uniek wordt, maar voor de toekomst ook goed verkoopbaar is. De kennis en ervaring van architect en bouwer zorgen er bovendien voor dat het bouwproject betaalbaar blijft. Door dromen komen budgetten bijna altijd onder spanning te staan, daarom hoort een heldere investeringsopzet en het bieden van alternatieve oplossingen standaard tot het pakket. Altijd met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en uw verwachtingen.

Bouw je droomhuis met: ónshuis

Arjen van der Schaaf
Architect Bureau Puur
“Zelf een huis laten bouwen is een intensief proces, maar het mag ook leuk zijn! De toekomstige bewoners mogen mij voeden met al hun dromen, dan vertaal ik hun ideeën vervolgens naar een ontwerp dat ook rekening houdt met het budget en praktische (on)mogelijkheden.”
 

Jetze Lont
Directeur Bouwbedrijf Lont
“Bouwen is voor ons geen doel op zich, maar een manier om in te spelen op de behoeften van toekomstige bewoners. Dat doen we door goed te luisteren en al in de ontwerpfase mee te denken over de uitvoering. Pas als het hele plaatje klopt, kunnen wij de gewenste kwaliteit leveren.”

Bent u geïnteresseerd?

Bel vandaag nog met ons op nummer: 0518 40 93 93