Woningbouwprojecten in verkoop

Romryk, ruim wonen in Stiens

Samen met Puur Wonen realiseren wij onder de naam Romryk, in de nieuwbouwwijk Steenslân, twaalf half-vrijstaande woningen.

De woningen en de kavels zijn in basis zeer ruim: een grote badkamer met daglicht, drie slaapkamers op de eerste verdieping en op de grote zolder is een vierde slaapkamer eenvoudig te realiseren. De royale kavels van Romryk hebben afmetingen vanaf 405m2 en geven de woningen een diepe achtertuin op het zuid/zuidwesten en een mooie grote voortuin.

Wonen in Romryk biedt de ontspanning van ‘buiten uit wonen’ en tegelijk het gemak dat de stad op steenworp afstand ligt. Bezoek de website van Romryk voor alle informatie over dit project. 

Vakantiewoningen Waterpark de Driesprong (Langelille)

Aan het 'Wiide' van de rivier de Tjonger wordt waterpark “De Driesprong” gerealiseerd. Een kleinschalig park van 16 vakantiewoningen en 12 strandstudio’s aan- en bij het water.

Luxe vakantiewoningen
Er worden in totaal 16 luxe vakantiewoningen gerealiseerd, waarvan er nog 8 beschikbaar zijn. De vakantiewoningen hebben een unieke ligging: direct aan het water met uitzicht op de rivier de Tjonger.
De woningen hebben een bijzondere architectuur en er is keuze uit verschillende varianten in diverse stijlen.
(De strandstudio's zijn inmiddels verkocht)

Klik hier voor de plattegrond van de vakantiewoningen.

Unieke omgeving
Prachtig gelegen aan de rivier de Tjonger ligt het dorp Langelille. Een dorp aan de grens van Zuid-Friesland en de kop van Overijssel. Waterpark De Driesprong ligt aan de ene kant direct aan de driesprong van de rivier de Tjonger en de Pier Christiaansloot. De Pier Christiaansloot verbindt de Tjonger met het Tjeukemeer: 
het grootste natuurlijke meer van Friesland.

Aan de andere kant ligt het park aan de uitlopers van Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Een 6000 hectare groot waterrijk natuurgebied in een oase van ruimte en rust. Kortom, op deze locatie kunt u optimaal genieten van de watersport op de Friese meren en de rustieke recreatiemogelijkheden in nationaal natuurpark “De Weerribben”.

Klik hier voor meer informatie over Waterpark de Driesprong en de verkoop van de vakantiewoningen.

 

Greidehof in Hurdegaryp

De verkoop van fase 2 is gestart. Dit betreft 9 koop- en 7 huurwoningen.

De wijk Greidehof ontstaat de komende jaren aan de oostzijde van Hurdegaryp. In totaal worden 33 woningen gebouwd. Zowel koop als huur. De verscheidenheid in woningaanbod zorgt voor een verscheidenheid aan bewoners. In de kindvriendelijke wijk is veel ruimte om te spelen. Er is veel ruimte voor groen. Het centrale hofje wordt een plek waar jong en oud elkaar ontmoet. De energiezuinige woningen zijn verdeeld in verschillende blokken waardoor het geheel een open en vrij karakter krijgt.

 

Bezoek de website van Greidehof voor alle informatie over dit project. 

De Pôlle

Fase II is in verkoop en bestaat uit negen geschakelde woningen die verdeeld zijn in vier hoek- en vijf tussenwoningen.

Het ruim opgezette plan “De Pôlle” wordt gebouwd aan de rand van Berltsum. De rust en ruimte van het open Friese landschap bepalen het idyllische karakter van het dorp. De unieke ligging van “De Pôlle” aan open vaarwater geeft deze wijk een extra dimensie en geeft u de kans om op het mooiste plekje van Berltsum te wonen.

Bezoek de website van De Pôlle voor alle informatie over dit project.

MijnLont. Altijd en overal meekijken met de bouw van uw huis!

Lees meer

Kopersbegeleiding hoort bij nieuwbouw

Lees meer