Woningbouwprojecten in verkoop

De Nije Brink, De Klamp Leeuwarden

Op dit moment in de verkoop: 8 halfvrijstaande woningen en 5 dorpse geschakelde woningen met zicht op een fraaie groenstrook in 'De Klamp', Leeuwarden.

Genieten van de rust en de drukte opzoeken wanneer ú dat wilt. Wonen in De Klamp betekent wonen in een landelijke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of hardlopen. Kinderen spelen hier vrij en onbezorgd op straat. Neem ze mee naar de natuurspeelplaats in Techum, waai lekker uit op het strand van de Grote Wielen of ga voor een heerlijke boswandeling naar het bos bij Tietjerk. Toch liever een avondje naar het theater of een uitgebreid diner? Het centrum van Leeuwarden is maar twintig minuten verderop. Je kunt kiezen hoe je daar naartoe gaat; met de fiets, bus, de sloep of in de toekomst met de trein vanaf het nieuw te bouwen treinstation.

De Nije Brink ligt aan een van de twee open plekken in het midden van het nieuwste buurtschap “De Klamp”. Dit buurtschap krijgt een dorps karakter met veel aandacht voor de unieke Friese architectuur. Kleurgebruik, details in metselwerk en een eigen bouwstijl zijn opvallende kenmerken.

3 type woningen
De Nije Brink omvat totaal 13 woningen. 6 halfvrijstaande ‘Delftse school woningen’, 2 halfvrijstaande ‘kaashandelaarswoningen’ en 5 rijwoningen ‘Dorpscafé met woning van de herbergier’. Alle drie verschillende type woningen hebben unieke plattegronden die aan verschillende woonwensen voldoen. Door deze variatie per type woning en de hoge mate van flexibiliteit, heb je nóg meer invloed op hoe je uiteindelijk wilt wonen. 

Meer informatie vind je op de website van 'De Nije Brink'. 

Romryk, ruim wonen in Stiens

Samen met Puur Wonen realiseren wij onder de naam Romryk, in de nieuwbouwwijk Steenslân, twaalf half-vrijstaande woningen.

De woningen en de kavels zijn in basis zeer ruim: een grote badkamer met daglicht, drie slaapkamers op de eerste verdieping en op de grote zolder is een vierde slaapkamer eenvoudig te realiseren. De royale kavels van Romryk hebben afmetingen vanaf 405m2 en geven de woningen een diepe achtertuin op het zuid/zuidwesten en een mooie grote voortuin.

Wonen in Romryk biedt de ontspanning van ‘buiten uit wonen’ en tegelijk het gemak dat de stad op steenworp afstand ligt. Bezoek de website van Romryk voor alle informatie over dit project. 

De Pôlle

Het ruim opgezette plan “De Pôlle” wordt gebouwd aan de rand van Berltsum. De rust en ruimte van het open Friese landschap bepalen het idyllische karakter van het dorp. De unieke ligging van “De Pôlle” aan open vaarwater geeft deze wijk een extra dimensie en geeft u de kans om op het mooiste plekje van Berltsum te wonen.

Op dit moment zijn 6 geschakelde eengezinswoningen op de kavels G1 t/m G6 in de verkoop in fase III.   

Bezoek de website van De Pôlle voor alle informatie over dit project.

MijnLont. Altijd en overal meekijken met de bouw van uw huis!

Lees meer

Kopersbegeleiding hoort bij nieuwbouw

Lees meer