Woningbouwprojecten in verkoop

Vakantiewoningen Waterpark de Driesprong (Langelille)

Aan het 'Wiide' van de rivier de Tjonger wordt waterpark “De Driesprong” gerealiseerd. Een kleinschalig park van 16 vakantiewoningen en 12 strandstudio’s aan- en bij het water.

Luxe vakantiewoningen
Er worden in totaal 16 luxe vakantiewoningen gerealiseerd, waarvan er nog 8 beschikbaar zijn. De vakantiewoningen hebben een unieke ligging: direct aan het water met uitzicht op de rivier de Tjonger.
De woningen hebben een bijzondere architectuur en er is keuze uit verschillende varianten in diverse stijlen.
(De strandstudio's zijn inmiddels verkocht)

Klik hier voor de plattegrond van de vakantiewoningen.

Unieke omgeving
Prachtig gelegen aan de rivier de Tjonger ligt het dorp Langelille. Een dorp aan de grens van Zuid-Friesland en de kop van Overijssel. Waterpark De Driesprong ligt aan de ene kant direct aan de driesprong van de rivier de Tjonger en de Pier Christiaansloot. De Pier Christiaansloot verbindt de Tjonger met het Tjeukemeer: 
het grootste natuurlijke meer van Friesland.

Aan de andere kant ligt het park aan de uitlopers van Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Een 6000 hectare groot waterrijk natuurgebied in een oase van ruimte en rust. Kortom, op deze locatie kunt u optimaal genieten van de watersport op de Friese meren en de rustieke recreatiemogelijkheden in nationaal natuurpark “De Weerribben”.

Klik hier voor meer informatie over Waterpark de Driesprong en de verkoop van de vakantiewoningen.

 

Kadekwartier Leeuwarden

Terraswoningen kadekwartier Leeuwarden
De terraswoningen lijken op kleine villa’s of pallazo’s. Vanaf het royale terras loopt u zo het park in. En ook fijn; het terras ligt op het zuiden. U heeft plek om 2 auto’s op eigen terrein te parkeren. Ook bevindt zich aan de voorkant een geïsoleerde stenen berging waar plaats genoeg is voor bijvoorbeeld fietsen en gereedschap! Wilt u stads wonen met de charme van groen wonen direct aan het park? Klik hier voor meer informatie.

Klassiek wonen nabij het centrum

Fraaie kadepanden met de stoere uitstraling van een pakhuis. Klassieke woningen aan het park met de look van een kleine palazzo. Of fijne woningen met een zonnig terras. In Kadekwartier, een uniek nieuwbouwproject vlakbij het centrum van Leeuwarden, heeft u keuze uit 3 types comfortabele woningen. Het Kadekwartier omvat 56 woningen op het LPF-terrein, de voormalige plek van de Leeuwarder Papier Fabriek. Ze hebben een neoclassicistische architectuur en een industriële, maar toch vriendelijke uitstraling. Wilt u klassiek wonen met historisch besef?

Greidehof in Hurdegaryp

De verkoop van fase 2 is gestart. Dit betreft 9 koop- en 7 huurwoningen.

De wijk Greidehof ontstaat de komende jaren aan de oostzijde van Hurdegaryp. In totaal worden 33 woningen gebouwd. Zowel koop als huur. De verscheidenheid in woningaanbod zorgt voor een verscheidenheid aan bewoners. In de kindvriendelijke wijk is veel ruimte om te spelen. Er is veel ruimte voor groen. Het centrale hofje wordt een plek waar jong en oud elkaar ontmoet. De energiezuinige woningen zijn verdeeld in verschillende blokken waardoor het geheel een open en vrij karakter krijgt.

 

Bezoek de website van Greidehof voor alle informatie over dit project. 

De Pôlle

Fase II is in verkoop en bestaat uit negen geschakelde woningen die verdeeld zijn in vier hoek- en vijf tussenwoningen.

Het ruim opgezette plan “De Pôlle” wordt gebouwd aan de rand van Berltsum. De rust en ruimte van het open Friese landschap bepalen het idyllische karakter van het dorp. De unieke ligging van “De Pôlle” aan open vaarwater geeft deze wijk een extra dimensie en geeft u de kans om op het mooiste plekje van Berltsum te wonen.

Bezoek de website van De Pôlle voor alle informatie over dit project.

Fjildsicht in Bitgum

Wij realiseren een nieuwe woonwijk ten zuiden van het dorp Beetgum, of Bitgum in het Fries. Fjildsicht is de laatste fase van het plan en bestaat uit 6 geschakelde woningen in deelgebied 5. Deze woningen hebben prachtig vrij uitzicht over de velden.

De architectuur is afgestemd op de direct naastgelegen woningen. Zo is er een horizontale geleding toegepast, waarbij dezelfde bakstenen, dakpannen en kleuren als bij de naastgelegen woningen worden gebruikt. Ons inziens een prachtig resultaat met oog voor detail. Lees meer

MijnLont. Altijd en overal meekijken met de bouw van uw huis!

Lees meer

Kopersbegeleiding hoort bij nieuwbouw

Lees meer