Woningbouwprojecten in verkoop

Voor de Wind Wiarda, fase 2

In opdracht van Slokker Vastgoed realiseren wij fase 2 van Voor de Wind Wiarda, Leeuwarden.

Na het succes van de 25 woningen in Voor de wind Wiarda I heb je nu de keuze uit 14 unieke woningen met vergelijkbare uitstraling en kwaliteit. Alle woningen zijn ruim, comfortabel en met een afwisselende architectuur.

Er zijn 4 verschillende types: hoekwoningen met dwars- en langskap en tussenwoningen met dwars- of langskap. En ook leuk: met prijzen vanaf € 232.500,- v.o.n. nog heel betaalbaar ook. Hier woon je ruim en gevarieerd, maar vooral heel waterrijk. ’s Avonds nog even met je sloepje het water op en in het weekend doorvaren tot op de Friese meren; in Voor de wind Wiarda II kan het! 
 

Bezoek de website van 'Voor de Wind Wiarda' voor alle informatie over dit project.

Romryk, ruim wonen in Stiens

Samen met Puur Wonen realiseren wij onder de naam Romryk, in de nieuwbouwwijk Steenslân, twaalf half-vrijstaande woningen.

De woningen en de kavels zijn in basis zeer ruim: een grote badkamer met daglicht, drie slaapkamers op de eerste verdieping en op de grote zolder is een vierde slaapkamer eenvoudig te realiseren. De royale kavels van Romryk hebben afmetingen vanaf 405m2 en geven de woningen een diepe achtertuin op het zuid/zuidwesten en een mooie grote voortuin.

Wonen in Romryk biedt de ontspanning van ‘buiten uit wonen’ en tegelijk het gemak dat de stad op steenworp afstand ligt. Bezoek de website van Romryk voor alle informatie over dit project. 

De Pôlle

Het ruim opgezette plan “De Pôlle” wordt gebouwd aan de rand van Berltsum. De rust en ruimte van het open Friese landschap bepalen het idyllische karakter van het dorp. De unieke ligging van “De Pôlle” aan open vaarwater geeft deze wijk een extra dimensie en geeft u de kans om op het mooiste plekje van Berltsum te wonen.

Na de bouwvak zullen de twee-onder-een-kapwoningen op de A-kavels in verkoop gaan. Tevens zullen dan van fase III de rijwoningen op de kavels G1 t/m G6 in verkoop gaan.

Bezoek de website van De Pôlle voor alle informatie over dit project.

MijnLont. Altijd en overal meekijken met de bouw van uw huis!

Lees meer

Kopersbegeleiding hoort bij nieuwbouw

Lees meer