Klassiek wonen aan het water

8 twee-onder-een-kap-woningen

Waterstate is een kleinschalig nieuwbouwproject dat bestaat uit 8 royale, halfvrijstaande woningen op enorme kavels, direct aan het water. Waterstate ligt in Wiarda; een nieuw waterrijk buurtschap in de populaire wijk de Zuidlanden in Leeuwarden

De royale woningen hebben praktische ingedeelde plattegronden en een fijne, tuingerichte keuken. En dan vanuit uw eigen huis direct varen, misschien zelfs met uw eigen insteekhaventje of boothuisje... Klinkt als een droom? Binnenkort kan het echt in Wiarda; het gezellige buurtje in de populaire wijk De Zuidlanden vlak bij Leeuwarden.

De woningen

De twee-onder-een-kapwoningen hebben een statige, classicistische architectuur, geïnspireerd op Friese waterdorpen.

De fraaie details zoals de markante verbijzondering van de hoeken van de gevels, de witte kroonlijsten onder de goten en de stijlvolle ornamenten boven de ramen, doen denken aan voorname dorpse bebouwing zoals een pastoriewoning. Kleine verschillen in steenkleur en details in het metselwerk, geven de woningen karakter. De markante schoorsteen maakt het dak optisch af. De woningen staan op zeer royale kavels, variërend van 451 m2 tot maar liefst 521 m2. Allemaal hebben ze een stenen garage en een oprit met ruimte om te parkeren op eigen terrein. Aan de voorkant heeft u fraai, weids uitzicht over een royaal groenperk. De zonnige, diepe achtertuin ligt op het westen en heeft een eigen steiger. In sommige gevallen is er zelfs ruimte voor een eigen boothuis!

Zoveel ruimte als u buiten heeft, heeft u ook van binnen! Van een enorme woonkamer tot royale slaapkamers; elke ruimte is groot en licht. Doordat het schuine dak pas op de 2e verdieping begint, heeft u ook op de 1e verdieping maximale leefruimte én volop inval van daglicht. U heeft standaard 3 slaapkamers en een vrij in te delen zolder- verdieping met mogelijkheden voor een 4e slaapkamer. Alle gebruikte materialen zijn duurzaam en onderhoudsarm en de hele woning wordt verwarmd via vloerverwarming. Behalve comfortabel, is uw woning ook zeer energiezuinig. De zonnepanelen op de garage voorzien u in vrijwel uw complete energiebehoefte.

Projectwebsite

Ga voor actuele prijzen en meer informatie over Waterstate naar www.waterstate.nl

Hoekstra makelaardij

Bent u geïnteresseerd in een woning in Waterstate?
Neem dan contact op met:

Makelaardij Hoekstra
Willemskade 9
8911 AW Leeuwarden

Tel. 058 - 233 7 333
nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl

Opdrachtgever: Slokker Vastgoed
www.slokkervastgoed.nl