Sint Bonifatiuspark telt straks een keur aan woningtypen, omgeven door monumentaal groen

Sint Bonifatiuspark

Op het terrein van het voormalige Bonifatiushospitaal in Leeuwarden wordt druk gebouwd aan de nieuwe groene woonwijk Sint Bonifatiuspark. Sint Bonifatiuspark telt straks een keur aan woningtypen, omgeven door monumentaal groen.

Bouwbedrijf Lont heeft de afgelopen jaren 37 Hofwoningen, 21 Parkwoningen en 28 Laanwoningen in het Bonifatiuspark opgeleverd. Medio 2017 start Lont met de 1e fase van Tonnenburg. Later zal de 2e fase volgen.

Hofwoningen en Parkwoningen door Lont gerealiseerd

Stijlvol wonen in een herenhuis in het groene karakteristieke Sint Bonifatiuspark. Een woonomgeving die de sfeer ademt van de jaren ‘dertig. En dat in alle opzichten. De architectuur is tot in detail uitgewerkt en de natuur krijgt hier nog de aandacht die het verdient. Het centrum ligt op loopafstand. Tonnenburg is de laatste fase van het Sint Bonifatiuspark. Uw laatste kans dus op een woning in dit bijzondere stukje Leeuwarden.

Meer informatie over het park
www.bonifatiuspark.nl

Opdrachtgever: Slokker Vastgoed
www.slokkervastgoed.nl

Home is where the heart is
Wij beseffen hoe belangrijk een thuis is voor ieder mens, daarom draait woningbouw altijd om hart voor de toekomstige bewoners. Een staaltje sociaal vakmanschap.

Modern maar toch aansluiting bij de buurt

Michaƫlschool in Leeuwarden

Lees meer

Kopersbegeleiding hoort bij nieuwbouw

Lees meer