Nieuw Waterland Blitsaerd gereed!

In Augustus van dit jaar zijn de 16 woningen aan de Susternemaer te Leeuwarden opgeleverd. Het ontwerp, gemaakt door Adema Architecten te Dokkum, sluit fantastisch aan bij de 4 reeds gebouwde vrijstaande woningen. De plek, duurzaamheid en goede prijs/kwaliteitsverhouding hebben gezorgd voor een snelle verkoop.

Door de poortjes aan de voorzijde van de rijwoningen is een steeg achter de woningen niet meer nodig, hierdoor ontstaat er veel privacy en een enorme bovenverdieping. De woningen werden standaard met zonnepanelen verkocht en een toekomstige bewoner kon kiezen voor een turn-key themapakket waarin de vloeren, wanden, keuken en badkamer in zijn geheel opgeleverd werden.

"Korte lijnen bij Lont, mooie jaren '30 stijl/details en de locatie met voor en achter water is adembenemend"

...aldus Anton Klapwijk en zijn vrouw Willy, trotste bewoners van een van de woningen.

Projecten in verkoop

Hoog Vossepark - Suder Stienplaat - Oude Meervilla's

Home is where the heart is
Wij beseffen hoe belangrijk een thuis is voor ieder mens, daarom draait woningbouw altijd om hart voor de toekomstige bewoners. Een staaltje sociaal vakmanschap.
Een eigen plek onder de zon met ónshuis
Grond kopen voor een eigen huis is als een blanco vel papier: het geeft alle ruimte om eigen ideeën te verwezenlijken. Maar hoe blijft uw droom overeind in de dagelijkse realiteit van budgetten, bouwvoorschriften en praktische haalbaarheid? Het kan met ónshuis.