Wilma Tigchelaar, eigenaar nieuwbouwwoning Suder Stienplaat te Leeuwarden

“Toen mijn vriendin en ik de woningen aan de Suder Stienplaat in de wijk Zuiderburen in Leeuwarden bekeken, vonden we de unieke plek - het vrije uitzicht aan het grote open water - meteen geweldig! Maar de woonkamer was te klein. Vanaf het moment dat we vervolgens bij Lont aanklopten om de mogelijkheden te bespreken, hebben we het hele proces als heel prettig ervaren."

"We zijn twee vrouwen met veel ideeën en vragen, maar we hebben nooit het gevoel gehad dat ze ons lastig vonden. Elke keer als we bij Lont aan tafel zaten was het fijn om de vertaalslag van onze wensen naar concrete mogelijkheden te zien. Maar ook om nuchter te horen te krijgen wanneer onze wensen bouwkundig of budget-technisch onmogelijk waren en er alternatieve oplossing werden geboden. We kregen de tijd, de ruimte en het vertrouwen om het proces met een goed gevoel te kunnen doorlopen. Van Jetze Lont tot de verschillende bouwbegeleiders en de uitvoerder. In mei volgend jaar organiseert Lont nog een barbecue voor het hele streekje, want zo zijn ze ook: persoonlijk contact en het verbinden van mensen.”

 

MijnLont. Altijd en overal meekijken met de bouw van uw huis!

Lees meer

Home is where the heart is
Wij beseffen hoe belangrijk een thuis is voor ieder mens, daarom draait woningbouw altijd om hart voor de toekomstige bewoners. Een staaltje sociaal vakmanschap.

Kopersbegeleiding hoort bij nieuwbouw

Lees meer