AGRARISCH BOUWEN
BEGINT MET
GOED LUISTEREN

Boeren hebben hun ideeën over uitbreiding of nieuwbouw vaak al goed doordacht voordat ze met ons in gesprek gaan. Wij hoeven alleen maar de betrouwbare, oplossingsgerichte bouwpartner te zijn die ze zoeken.

Foto’s referentieprojecten

Het begint met goed luisteren

Als specialist in agrarische bouw delen we bij Lont graag onze vakkundige visie op creatieve en innovatieve mogelijkheden. Maar bovenal verdiepen wij ons in het bedrijf en luisteren we heel goed naar de boer. Onze tekenaars en technisch adviseurs vertalen ideeën en wensen naar een gedegen plan, om vervolgens het bouwproces van A tot Z voor te bereiden. Onze vakmensen op de bouw kunnen het werk daarmee tot in de puntjes uitvoeren. De belangrijkste randvoorwaarden hiervoor zijn: transparant werken, snel en flexibel schakelen, vooruitkijken, rekening houden met de dagelijkse bedrijfsvoering en denken in oplossingen.

Goede naam waarmaken

In de agrarische sector zijn daden belangrijker dan woorden. Dat herkennen wij, als aanpakkers in de bouw. Vele opdrachtgevers in Noord-Nederland zijn onze ambassadeurs en het spreekt voor zich dat Lont zijn goede naam wil waarmaken en behouden. Lof oogsten in de agrarische bouw lukt alleen door een vakkundige en oplossingsgerichte partner te zijn, van de eerste streep op papier voor het ontwerp tot en met de laatste schroef in de uitvoering.

Bekijk onze
referentieprojecten

Bekijk foto’s van agrarische projecten

Waarmee kunnen wij je helpen?

Neem contact op