Maatwerkspecialist,
van Noord-Nederland

Een veranderende markt met woningnood, schaarste in vakmensen, materiaal en voortdurend veranderende regelgeving. De uitdagingen van nu vragen om heldere keuzes.

Lont voegt graag meerwaarde toe in het voortraject door onze opdrachtgevers te ontzorgen. De roep om sneller te bouwen is heel groot, maar wij zijn ervan overtuigd dat de echte versnelling in de ontwikkeltijd zit. De papieren fase die aan het bouwen van een huis voorafgaat, wordt steeds complexer door de toename aan wet- en regelgeving.

Wij hebben de expertise, de ervaring en het juiste netwerk om opdrachtgevers in die fase van een project te ontzorgen. Daarmee kunnen we veel tijdwinst behalen.

Lont kiest er bewust voor om geen woningfabriek te bouwen. De vraag van onze kinderen naar woningen is straks een heel andere dan die van jou en mij en dan die van onze ouders. Wat voor mensen hebben wij over 40 jaar? Hoe leven zij en wat willen zij?

Wij zijn sterk in het ontwikkelen van totaalconcepten, zoals Kluer, waarbij niet alleen de woning uitgangspunt is, maar de totale omgeving waarin je woont. Bij ons kun je het nog aangeven als je dat raampje niet mooi vindt, de lichtinval groter moet, de apparatuur ergens anders moet staan. Fabrieken zijn daar nog niet op ingericht. Wij richten ons specifiek op wat de klant wil en vinden het belangrijk dat de woning in een omgeving staat waar het langer, gezonder en gelukkiger leven is.

Dit maakt Lont tot de maatwerkspecialist van Noord-Nederland.

 S9a3816lontoverig Lr
 S9a4097lontoverig Lr