Bij nieuwbouw bepaalt
het proces de uitkomst

Bij Lont ben je aan het goede adres voor het realiseren van nieuwbouw. Of het nu gaat om woningbouw, kantoorbouw of de bouw van loodsen en schuren op het woonerf; alles is mogelijk. Waar dat kan voegt Lont graag meerwaarde toe met Kluer. Kluer is een filosofie waarbij we op een andere manier kijken naar gebiedsontwikkeling. Met Kluer bouwen we leefomgevingen waarin woongeluk centraal staat.

Foto’s referentieprojecten

Waar en hoe we ook bouwen; het proces bepaalt de uitkomst. Daarom vinden wij het belangrijk om ontwerp en uitvoering al in een vroeg stadium met elkaar te verbinden. Dit bereiken we onder andere door te kiezen voor samenwerkingen met toegewijde partners. Met elkaar zorgen we ervoor dat we wensen goed kunnen vertalen naar concrete mogelijkheden.

Bij woningbouwprojecten is afstemming met de toekomstige bewoners essentieel. Daarom is professionele kopersbegeleiding bij ons vanzelfsprekend. De kopersbegeleiders van Lont adviseren en begeleiden toekomstige bewoners bij de vele beslissingen die bij nieuwbouw komen kijken. Dit gaat over grote beslissingen, zoals een uitbreiding van de woning, maar ook over details zoals de draairichting van een deur. Klanttevredenheid staat bij Lont hoog in het vaandel, want wij vinden het belangrijk dat we een woning bouwen waarin de toekomstige bewoner zich thuis voelt.

Hieronder zie je hoe de klantreis er voor de kopers van een huis uitziet.

Lont Klantreis Nieuwbouwwoning V3 Witte Achtergrond

Bekijk onze
referentieprojecten

Bekijk foto’s van nieuwprojecten

Uitgelicht

Waarmee kunnen wij je helpen?

Neem contact op