Kopersbegeleiding hoort bij nieuwbouw

Bij woningbouwprojecten werken we nauw samen met makelaars en als bouwers vervullen wij ook zelf een belangrijke rol in de verkoop.

Afstemming met de toekomstige bewoners is essentieel om de koop aantrekkelijk te maken. Dat bouwt bovendien een stuk fijner, want wij willen graag dat onze opdrachtgevers tevreden zijn en dat begint bij tevreden eindgebruikers. Zij gaan er wonen, daarom is professionele kopersbegeleiding bij ons vanzelfsprekend.

Kijken en ervaren leidt tot kopen

Verkopen is een vak apart, zeker als een product nog niet bestaat, zoals bij nieuwbouw. Bij Lont hebben we ervaren hoe belangrijk experience is. We komen een heel eind met impressieschetsen, 3D-filmpjes en heldere uitleg, maar een modelappartement of kijkhuis biedt toekomstige bewoners de pas echt de beleving waar ze behoefte aan hebben. Ook als de eerste huizen eenmaal staan, geeft dat belangstellenden vaak het zetje dat ze nodig hebben. Bij Lont durven we daarom weloverwogen risico’s te nemen in projecten. In de bouw leidt kijken wel degelijk tot kopen.

Een woning gekocht en dan?

Na aankoop van de woning bij de makelaar komt u voor veel vragen te staan met betrekking tot opties, keukeninrichting of planning.

Een van onze kopersbegeleiders neemt contact met u op om het hele proces van voorbereiding tot en met uitvoering met u te bespreken. Via MijnLont, het digitale, interactieve platform van Lont, houden onze kopersbegeleiders u op de hoogte over de planning, voortgang en de bouw van uw woning. Ook vindt u op MijnLont uw persoonlijke bouwdossier. Hierin staan belangrijke documenten, zoals aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen.

Ga naar MijnLont.NL

Overige Nieuwbouw projecten

Waarmee kunnen wij je helpen?

Neem contact op