Werken bij Lont

Toegewijd
Resultaatgericht
Ondernemend
Toegankelijk
Sociaal

Wil jij bijdragen aan vernieuwing in de bouw?

Wij vinden het belangrijk om proactief mee te bewegen met alle veranderingen in de bouw. Daarom zoeken we graag de verbinding met mensen die hier ook aan willen bijdragen.

Wij onderscheiden ons met maatwerkprojecten in Noord-Nederland. Maatwerk vraagt om vakmanschap en daarom staan onze medewerkers centraal. We investeren in persoonlijke ontwikkeling en stimuleren het aangaan van nieuwe uitdagingen. We hebben aandacht voor onze medewerkers en luisteren graag naar wat zij nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen, veilig en gezond aan het werk te blijven en te doen waar ze blij en gelukkig van worden. Zo kunnen wij samen met onze toegewijde partners bewust bouwen aan een leefbare samenleving en het verschil maken.

Daarom werken we vol TROTS volgens de kernwaarden:
Toegewijd | Resultaatgericht | Ondernemend | Toegankelijk | Sociaal
Dit is ons DNA.

We laten je graag zien wat dit voor ons betekent.

Trotse Vakmensen Kleur
Wil je bij ons werken/leren? Lees meer

Toewijding

Mooie dingen maken, daar word jij blij en gelukkig van en wij ook! Bij Lont werken we met passie. We zijn professioneel en doen ons werk vol toewijding. Dat doet ieder op zijn eigen manier, aansluitend bij ieders talenten. Zo zijn we allemaal een schakel in het grote geheel en voegen we samen waarde toe.

Resultaatgericht

Doelen geven richting en focus. Onze doelen zijn ambitieus en delen we met elkaar. Daardoor is het helder wat we van ons personeel verwachten. Verantwoordelijkheid nemen en samenwerken is daarbij ons uitgangspunt.

Ondernemend

Toegankelijk

Bij Lont mag je jezelf zijn. Dit zie je en dit voel je in de hele organisatie. We bieden een flexibele, veilige en open werkomgeving voor alle medewerkers. Aandacht hebben voor elkaar en contact zoeken met elkaar vinden we belangrijk.

Sociaal

Zorg voor elkaar en de wereld om ons heen kenmerkt ons als familiebedrijf. We hebben plezier met elkaar, vieren feest met elkaar en helpen elkaar als dat nodig is. We verbinden ons aan goede doelen en steunen lokale initiatieven. Want vandaag maken wij toekomst.

Vacatures

Werken met hoofd, hart en handen? Solliciteer nu
Sbb Beeldmerk

Wil je bij ons werken/leren of stage lopen?

Maatwerk vraagt om vakmanschap. Daarom investeren we graag in de ontwikkeling van vakmensen. Wij zijn erkend leerbedrijf en hebben meerdere stage- en leer-/werkplekken beschikbaar voor MBO-studenten.

Ook HBO studenten hebben de mogelijkheid om bij ons stage te lopen.

Stuur een mail of bel