Werkvoorbereider
zoekt nieuwe
uitdaging

Dit is ‘m! Jouw nieuwe uitdaging! Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de technische voorbereiding en ondersteuning voor- en tijdens de uitvoering van een project. Ook verzorg je de technische administratieve zaken van de projecten waarbij je betrokken bent. Deze weet je dusdanig voor te bereiden dat de uitvoering zo efficiënt en effectief mogelijk verloopt.

Een prima salaris

Een goed pensioen

Ontwikkel- en doorgroei-
mogelijkheden

Wy dogge it oars

Met 100 jaar ervaring is Lont een begrip in Noord-Nederland. Wij onderscheiden ons met maatwerkprojecten en zijn een sterk en veelzijdig merk. We ontwikkelen, bouwen, innoveren, restaureren en beheren. Dit doen we in de woningbouw, de agrarische sector, utiliteitsbouw en bestaande bouw. Vanuit vakmanschap, innovatie en ondernemerschap zoeken we altijd naar manieren om bij te dragen aan een leefbare samenleving. Vol TROTS werken we volgens de kernwaarden Toegewijd, Resultaatgericht, Ondernemend, Toegankelijk en Sociaal. Dit is ons DNA.

Trots Logo
Lees meer over werken bij Lont

Jouw speelveld

Je werkt nauw samen met de projectleider en uitvoerder. Samen met je collega’s speel je een belangrijke rol in het proces van de (werk)voorbereiding en uitvoering van bouwprojecten. Je wordt hierbij aangestuurd door de projectleider.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de uitvoering. We vinden het daarnaast belangrijk dat jouw team vroeg aansluit bij de projecten in voorbereiding. Zo kan er in een vroeg stadium nog bijgestuurd worden op basis van jouw uitvoeringskennis.

Hoe jij van toegevoegde waarde bent?

Je bereidt de bouwprojecten voor en begeleidt deze zodat ze voldoen aan de kwalitatieve en kwantitatieve eisen van zowel de klanten als die van ons. Verder:  

 • Stel je samen met de projectleider en de uitvoerder de uitvoeringsplanning op;
 • Maak je werktekeningen en controleer je constructie- en werktekeningen van bouwpartners;
 • Neem je deel aan projectteam overleggen;
 • Bepaal je hoeveelheden en specificaties van materialen en zorg je voor de inkoop hiervan;
 • Stel je samen met de projectleider inkoopcontracten op voor onderaannemers en leveranciers;
 • Signaleer, bewaak en rapporteer je projectmatige afwijkingen over gemaakte afspraken en eisen;
 • Houd je de technische administratie bij in onze systemen;
 • Maak je begrotingen van wijzigingen en/of afwijkingen.

Wat breng jij mee?

Je denkt vooruit en hebt het werk graag op orde. Je voelt en neemt verantwoordelijkheid en gaat nauwkeurig en procesmatig te werk. Verder breng je mee:  

 • Een bouwkundige opleiding of aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Kennis van AutoCad, Revit, Solibri, Microsoft Office programma’s en 4PS Construct;
 • Enthousiasme, plezier en nieuwsgierigheid. 

Bij ons kan je rekenen op

Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt voel je je gelijk thuis. We bieden een flexibele, veilige en open werkomgeving voor alle medewerkers. De sfeer die je ervaart vind je ook terug bij jouw collega’s. We hebben plezier met elkaar, vieren feest met elkaar en helpen elkaar als dat nodig is.

Bij Lont is alles goed geregeld. Je salaris is volgens de cao Bouw & Infra. Net als je vakantiedagen, verzekeringen en pensioen.

Maatwerk vraagt om vakmanschap. Dat betekent dat we graag investeren in jouw verdere ontwikkeling. Jij mag ons uitdagen het beste uit jezelf te halen. Wij faciliteren!

Contact?

Herken jij jezelf in wie wij zoeken? Neem dan contact op met Sandra van Tuinen (HRM) via s.vantuinen@lont.nl voor een kennismaking.

Solliciteer nu
Lees meer over werken bij Lont

Waarmee kunnen wij je helpen?

Neem contact op