Calculator
zoekt nieuwe
uitdaging

Wij draaien het om, want dat is niet meer dan logisch. We vinden het fijn als jij bij ons komt werken. Dus horen we graag wat jij nodig hebt, om elke dag na je werk weer met plezier naar huis te gaan. Je mag ons uitdagen het beste uit jezelf te halen. Wij faciliteren!

Solliciteer nu

Een prima salaris

Een goed pensioen

Ontwikkel- en doorgroeimogelijk-
heden

Ontdek het zelf!

Dit klinkt toch te mooi om waar te zijn. Wij zijn overtuigd dat dat mogelijk is. Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt voel je je gelijk thuis. De sfeer die je ervaart, vind je ook terug bij jouw collega`s. Open, transparant, gedreven, plezier, deskundigheid, gezond ambitieus, samenwerken en flexibiliteit. Als dit bij jou past en je hiernaar naar opzoek bent, lees dan verder.

Wy dogge it oars

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat bouwen meer is dan het stapelen van stenen. Bewust bouwen aan een leefbare wereld, dat is wat wij doen. Met oog voor de wereld om ons heen leveren we uitsluitend topkwaliteit. Het maken van duurzame keuzes doen we vol passie en vanuit rentmeesterschap. Zo maken wij het verschil en willen we anderen inspireren hetzelfde te doen. Met 100 jaar ervaring is Lont een begrip in Noord-Nederland. Wij onderscheiden ons met maatwerkprojecten in Noord-Nederland. Daarom werken we vol TROTS volgens de kernwaarden Toegewijd, Resultaatgericht, Ondernemend, Toegankelijk en Sociaal. Dit is ons DNA.

Wat mag ik doen?

Wij zoeken een allround calculator voor zowel woning- en appartementenbouw als utiliteitsbouw. Vanaf het voortraject ben je binnen het team de persoon die op een innovatieve en gestructureerde wijze de kostprijzen van het uit te voeren werk in kaart brengt om tot een passende prijs te komen. Jij weet de bouwprojecten financieel inzichtelijk te maken voor projectontwikkelaars en projectleiders. Jouw kennis van prijsontwikkelingen en innovaties deel je met je collega’s.

Waar denkt Lont aan?

Wij denken dat onze nieuwe collega calculator bouw over de volgende ervaring, eigenschappen en kennis beschikt.

  • HBO werk- en denkniveau op basis van relevante opleiding en ervaring;
  • Je hebt jouw calculatie ervaring opgedaan in de bouw en vastgoed;
  • Is geïnteresseerd in innovatie, automatisering en Building Information Modeling (BIM);
  • Werkt graag samen;
  • Je communiceert duidelijk, transparant en hebt een opgewekt karakter;
  • Je vindt het prettig om jezelf verder te ontwikkelen, hebt gezonde ambities;
  • Allround inzetbaar op woningbouw, utiliteitsbouw, appartementencomplexen, en winkelcentra.

Aanbod

Wij bieden jou uitstekende voorwaarden, afgestemd op jouw wensen. Een prima salaris, een goed pensioen en vanzelfsprekend, de bouw-cao wordt toegepast. Daarnaast investeren wij graag in jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Contact?

Herken jij jezelf in wie wij zoeken? Neem dan contact op met Sandra van Tuinen (HRM) voor een kennismaking, via mail s.vantuinen@lont.nl of tel.nr. 06 154 50 001

Solliciteer nu

Waarmee kunnen wij je helpen?

Neem contact op