Moderne akkerbouw vraagt hoogwaardige schuren

Hoogwaardige schuren voor het sorteren en opslaan van teeltgewassen zijn essentieel in de moderne akkerbouw. Bij Lont snappen we het belang van onderhoudsvrije bouwwerken die voldoen aan de nieuwste normen. Bovendien weten wij dat in de uitvoering een strakke planning is vereist, zodat het seizoensgebonden werk niet in de verdrukking komt. Tijdige oplevering is cruciaal, maar wel met verantwoording voor kwaliteit en budget. Daarom beginnen we met een efficiënt ontwerp, scherpe calculatie en het regelen van alle vergunningen, om vervolgens slagvaardig door te pakken op basis van open communicatie.

Bewaarschuur met kwaliteitsbehoud

Agrarisch ondernemers weten heel goed wat ze willen. Op basis van hun ideeën en wensen adviseren onze bouwprofessionals over doordachte technieken en creatieve oplossingen. Naast alle coproducties met boeren, hebben we bij Lont ook een eigen concept ontwikkeld voor een gordingloze schuur. In deze SPB-schuur blijft de kwaliteit van producten op het hoogste niveau en door de hoge isolatiewaarde blijft de energierekening beheersbaar. Voor de realisatie van deze onderhoudsvrije schuren werkt Lont samen met gerenommeerde bedrijven op het gebied van koeltechniek en klimaatbeheersing.

Ondernemers in de agrarische sector weten heel goed wat ze willen. Lont luistert, vertaalt ideeën in passende plannen en zorgt dat de bouw tot in de puntjes wordt voorbereid en uitgevoerd.