Corporatie- en Vastgoedonderhoud

Coöperatie- en Vastgoedonderhoud

Woningverbetering | Waarom zou je nieuwe huizen bouwen als je bestaande woningen kunt verbeteren? Als de basis goed is, creëren wij meerwaarde door slimme renovatie. Bij Lont staan we voor duurzaam resultaat en voor beperkte bewonersoverlast.

Coöperatie En Vastgoedonderhoud

Dat realiseren we door een innovatief werkproces dat vakkundig, snel en sociaal is, speciaal bedoeld voor corporaties en andere partijen die grote aantallen huurwoningen willen verbeteren.

Wij denken graag vanaf het eerste moment mee met onze opdrachtgevers. Door in een zo vroeg mogelijk stadium mee te denken komen we in samenspraak tot het meest efficiënte scenario. Naast de directe kosten brengen wij ook graag de meerjarenonderhoudskosten in kaart.

Alle projecten worden uitgewerkt en uitgevoerd met vaste partners. Deze partners lopen mee in de onze standaard werkprocessen waarbij veel aandacht wordt besteed aan efficiëntie en het beperken van overlast.

Voor bestaande bebouwing kunnen wij een conditiemeting uitvoeren. De conditiemeting wordt uitgevoerd conform de NEN2767 methodiek.

“Werken uitvoeren op basis van gelijkwaardigheid staat bij ons centraal.”

Overige bestaande bouw projecten

Waarmee kunnen wij je helpen?

Neem contact op