Hét 7×7 woonconcept
van Lont

De 7 voordelen van een Sânhûs!

Kies je voor een nieuwbouwwoning, dan kies je voor een huis dat voldoet aan alle actuele eisen en dat volledig naar je eigen smaak in te richten is. Kies je voor een Sânhûs, dan komen daar nog eens 7 voordelen bij. We zetten ze voor je op een rijtje.

Lont Sanhus Liggend
  1. Extra brede beukmaat; voelt als een vrijstaande woning
  2. Flexibel in te delen; straat- of tuingericht wonen
  3. Standaard voorzien van warmtepomp, PV-panelen en vloerverwarming op de begane grond
  4. Uitgebreide opties en uitbreidingsmogelijkheden
  5. Ruime bovenverdieping met 3 ruime slaapkamers en badkamer
  6. Hoge en ruime zolder
  7. Korte bouwperiode; 6 tot 8 maanden
Lont Slider 1
Lont Slider 2
Lont Slider 3
Lont Slider 4
Lont Slider 5

“Door goed te luisteren en me in te leven in de klant help ik hen bij het maken van de juiste keuze”

Kopersbegeleider Kokkie van Gisbergen over Sânhûs.

Verrassend veel ruimte en mogelijkheden
Traditionele woningen zijn vaak smal en diep, een Sânhûs daarentegen is bijna zeven meter breed en biedt hierdoor verrassend veel ruimte en mogelijkheden. Als kopersbegeleider helpt Kokkie van Gisbergen toekomstige bewoners graag bij het verkennen van de keuzemogelijkheden die passen binnen hun budget.

Aandacht voor details
Zelf woont Kokkie ook in een Sânhûs. Mede hierdoor kan zij kopers goed adviseren. Dat is fijn, want wie kiest voor een nieuwbouwwoning, komt voor veel beslissingen te staan. “Ik begeleid de toekomstige bewoners bij de keuzes die er zijn. Dit gaat over grote beslissingen, zoals een uitbreiding van de woning, maar ik wijs ze ook graag op details. Zoals bijvoorbeeld de draairichting van een deur, de plek van een schakelaar en voldoende stopcontacten.”

Straat- of tuingericht wonen
“Waar de één kiest voor tuingericht wonen, heeft de ander de voorkeur voor straatgericht wonen met een ruime woonkeuken aan de achterzijde. Het kan allemaal, dat is het grote voordeel van een Sânhûs”, aldus Kokkie. “Ik vind het een uitdaging om kopers op basis van hun wensen en behoeften op nieuwe ideeën te brengen. Het resultaat kan echt verrassend uitpakken.”

Een woning waarin je je thuisvoelt
“Ons Sânhûs bouwen we al meer dan vijf jaar. Hierdoor kennen we de woning tot in de finesses en kunnen we efficiënt en snel bouwen. Via ons online kopersportaal houd ik toekomstige bewoners op de hoogte van de planning, de ontwikkelingen en de voortgang van de bouw.” Klanttevredenheid staat bij Bouwbedrijf Lont hoog in het vaandel. “Wij vinden het belangrijk dat we een woning bouwen, waarin de toekomstige bewoner zich thuisvoelt.”

Media 263 540421 W1000 H546 Crop

Overige Nieuwbouw projecten

Waarmee kunnen wij je helpen?

Neem contact op