Samenwerken met
een ketenregisseur
als stuurman

Sterk schakelen met ketenpartners

Een aanpak die is gebaseerd op gelijkwaardigheid en teamgeest maakt verschil in de bouw, daarvan zijn we bij Lont overtuigd. Daarom investeren wij nadrukkelijk in onze relatie met klanten, maar óók in horizontale samenwerking met onze ketenpartners, van architecten tot installateurs. Samen bieden we méér, zo simpel is het. Door ideeën, taken en verantwoordelijkheden te combineren, kunnen we slimmer, sneller en beter werk leveren.

Respect voor menselijke waarden

Het opbouwen van zakelijke relaties vraagt tijd, maar bovenal respect voor menselijke waarden en professioneel vakmanschap. Dat is het uitgangspunt dat wij delen met onze ketenpartners, ook al heeft elk bedrijf een eigen cultuur. Dankzij deze basis halen we in bouwprojecten het allerbeste uit samenwerking: resultaten die passen binnen de gestelde kaders in kwaliteit, geld en tijd. Bereikt door innovatieve werkmethoden, strakke procesbeheersing en bovendien een snelle leercurve door het uitwisselen van opbouwende feedback en terugkoppeling van klanten.

Eén project, één aanspreekpunt

Voor opdrachtgevers is het fijn om bij projecten één aanspreekpunt te hebben, ook al werken er meer ketenpartners samen. Daar maken we altijd heldere afspraken over. We benoemen een ketenregisseur die zorgt dat de samengevoegde specialismen toegevoegde waarde leveren.

Sinds 2012 werken we in een unieke keten waarbij we sturen op tijd, geld en kwaliteit. Met deze keten hebben we inmiddels ca. 8 projecten succesvol afgerond. SCEMM is hierbij het vertrekpunt.

3 Allround vaklieden

Met 3 allround vaklieden (timmerman, installateur & tegelzetter) worden bij woningverbetering de keuken, douche en toiletvervanging in 5 dagen uitgevoerd. Deze doorlooptijdverkorting is haalbaar doordat wij verticaal renoveren, in tegenstelling tot horizontale treintjes wordt op deze manier een doorlooptijdverkorting van ca. 35% behaald. Elke maandag starten, elke vrijdag klaar; de woning is altijd klaar voor het weekend. Doordat het team van deze 3 allround vaklieden zeer nauw met elkaar samenwerkt is er geen afstemmingsverlies, een hoge mate van eigen verantwoording en altijd dezelfde aanspreekpunten voor een bewoner.

Overige bestaande bouw projecten

Waarmee kunnen wij je helpen?

Neem contact op