Kluer. Een duurzame sociale leefomgeving

Kluer is een filosofie. Een andere manier van kijken naar gebiedsontwikkeling.

Elke stad en elke locatie vraagt om een eigen invulling, een eigen kleur. Met Kluer bouwen we geen huizen, maar creëren we een leefomgeving. Een duurzame en sociale leefomgeving.

Omgevingspsychologie is het startpunt!

Iedereen wil graag wonen en werken in een aantrekkelijke leefomgeving, die goed aanvoelt. Natuurlijk, veilig, sociaal. Dat is goud waard.

Kluer wil zulke plekken creëren. Door gebiedsontwikkelingen, renovaties en bouwplannen vooraf alle aandacht te geven. Omgevingspsychologie is hierbij het startpunt, aangevuld met een bont palet aan kennis en vakbekwaamheid. De investeerder, opdrachtgever, ontwerper, architect, bouwer, hovenier en toekomstige bewoners, schuiven aan tafel als een team. 

Samen Kluer bekennen: als je goed naar elkaar luistert en elkaar onderling ruimte gunt, ontstaan interessante en waardevolle dingen. Dan kom je tot een mooi en leefbaar resultaat. Zo ontstaat een biotoop, gericht op variatie en ontmoeting.

Lees het hele verhaal van Kluer op www.kluer.nl

Kluer is een initiatief van Bouwbedrijf Lont, Snoek Hoveniers, omgevingspsycholoog Joren van Dijk en architect Bauke Tuinstra. Kluer is niet exclusief. Het is een filosofie, een concept dat open staat voor anderen.