Projectontwikkelaar
zoekt nieuwe
uitdaging

Dit is ‘m! Jouw nieuwe uitdaging! Als projectontwikkelaar initieer je ontwikkelingen voor nieuwbouwprojecten die voldoen aan de kwalitatieve en kwantitatieve eisen van onze opdrachtgevers, de eindgebruikers en Lont. Je bent verantwoordelijk voor de het halen van doelstellingen binnen je eigen projecten, je zorgt ervoor dat de dienstverlening aansluit bij relevante wet- en regelgeving en je onderhoudt contacten met overheidsinstanties, vastgoedbeleggers en andere opdrachtgevers. Het werk voer je grotendeels naar eigen inzicht uit. Waar nodig voer je overleg met hoofd voortraject en directie.

Solliciteer nu

Een prima salaris

Een goed pensioen

Ontwikkel- en doorgroeimogelijk-
heden

Wy dogge it oars

Met 100 jaar ervaring is Lont een begrip in Noord-Nederland. Wij onderscheiden ons met maatwerkprojecten. Vol TROTS werken we volgens de kernwaarden Toegewijd, Resultaatgericht, Ondernemend, Toegankelijk en Sociaal. Dit is ons DNA.

Trots Logo

Jouw speelveld

Welkom binnen het team voortraject, dat verder bestaat uit collega projectontwikkelaars, calculators, kopersbegeleiders en het hoofd voortraject. Binnen dit team heeft iedereen zijn eigen taken en verantwoordelijkheden om te zorgen dat de planning en voorbereiding van woningen en appartementen zo efficiënt en effectief mogelijk verloopt.

Bij Lont voegen we graag waarde toe in de keten en dat doe jij door onze opdrachtgevers te ontzorgen en de regie te nemen over het bouwteamproces in het voortraject. Hierdoor ben jij in de gelegenheid de architect, constructeur en bouwfysisch adviseur vroegtijdig aan te sturen om tot de meest efficiënte bouwmethodiek te komen die past in de visie van de opdrachtgever en het bouwsysteem van Lont.

Hoe jij van toegevoegde waarde bent?

Je hebt contact met externe partijen voor de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten waar je van schets tot uitvoering verantwoordelijk voor bent. Je zorgt ook voor de continuïteit in nieuwbouwprojecten:

  • Je zorgt voor een opzet en beheersing van projecten waardoor je de processen en werkzaamheden gestructureerd, transparant, planmatig en efficiënt laat verlopen;
  • Je overlegt met externe partijen zoals opdrachtgevers, architecten, overheidsinstanties, makelaars, reclamebureaus en notarissen;
  • Je maakt rapportages en exploitatiebegrotingen voor het MT;
  • Je beheert de contractvorming met externe partijen;
  • Je analyseert en stelt rapportages van de huidige en toekomstige marktontwikkelingen op.

Wat breng jij mee?

  • HBO-werk en denkniveau op basis van relevante opleiding en/of ruime ervaring in een vergelijkbare rol;
  • Je bent communicatief en commercieel vaardig;
  • Je hebt kennis en inzicht in bedrijfsprocessen;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen projectorganisaties

Bij ons kan je rekenen op

Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt voel je je gelijk thuis. De sfeer die je ervaart, vind je ook terug bij jouw collega`s. Humor, open, transparant, gedreven, plezier, deskundigheid, gezond ambitieus, samenwerken en flexibiliteit. Wij bieden jou uitstekende voorwaarden, afgestemd op jouw wensen. Een prima salaris, een goed pensioen en vanzelfsprekend, de bouw-cao wordt toegepast. Maatwerk vraagt om vakmanschap wat betekent dat we graag investeren in jouw verdere ontwikkeling. Je mag ons uitdagen het beste uit jezelf te halen. Wij faciliteren!

Contact?

Herken jij jezelf in wie wij zoeken? Neem dan contact op met Sandra van Tuinen (HRM) voor een kennismaking, via mail s.vantuinen@lont.nl of tel.nr. 06 154 50 001

Solliciteer nu

Waarmee kunnen wij je helpen?

Neem contact op