De Treffe (Inschrijfformulier)

(Inschrijfformulier onderaan de pagina)

In het plan ‘De Treffe’ worden circa 60 woningen gebouwd in een groene en waterrijke omgeving, middenin het noordelijk deel van Skoatterwâld. De woningen zijn geschikt voor diverse doelgroepen, voor gezinnen, maar ook voor senioren. Er zijn volop mogelijkheden voor het creëren van slaapruimte op de begane grond.

KLUER

Aan de basis van dit bijzondere plan ligt het KLUER-concept. Hierin wordt de samenwerking gezocht tussen o.a. een omgevingspsycholoog, een groenspecialist en een stedenbouwkundig architect. Het streven is het creëren van een leefomgeving waar het langer, gelukkiger en gezonder leven is. Alle ruimtelijke keuzes die zijn gemaakt, leveren een bijdrage aan ontmoeting, ontspanning en beweging door en voor bewoners en omwonenden. Er komen bijvoorbeeld loop- en visvlonders, een trapveldje, een natuurlijke speeltuin en buurtschuur als centraal ontmoetingspunt.

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Zie jij jezelf hier al wonen of wil je gewoon op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? 
Laat dan hier onder aan deze pagina je gegevens achter en wij zullen het laten weten wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Algemene gegevens

Specifieke vraag
Mocht je specifieke informatie willen dan kun je dit hier aangeven.

* Ik heb de privacyverklaring gelezen en met het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de voorwaarden die hierin zijn vermeld.