MijnLont
Altijd en overal meekijken met de bouw van uw huis!
Bij het realiseren van een huis bepaalt het proces de uitkomst. Bouwbedrijf Lont.

Wij beseffen bij Bouwbedrijf Lont hoe belangrijk een thuis is voor ieder mens. Afstemming met de toekomstige bewoners is dan ook essentieel. Daarom is professionele kopersbegeleiding bij ons vanzelfsprekend. Onze kopersbegeleiders hebben veel ervaring in de begeleiding van nieuwbouw en samen bespreekt u het hele voorbereiding- en uitvoeringsproces. Ook uw kopersbegeleider is actief op MijnLont en zorgt voor optimale afstemming van informatie.

Een nieuwbouwwoning gekocht en dan?

Na aankoop van de woning komt u voor veel vragen te staan met betrekking tot opties, keukeninrichting of planning. Daarom is er MijnLont: het digitale, interactieve platform van Bouwbedrijf Lont. Hier wordt u optimaal geïnformeerd over de planning, de voortgang en de bouw van uw woning. En u krijgt een persoonlijk bouwdossier. Hierin staan belangrijke stukken zoals aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen. MijnLont:

  • Altijd en overal toegang tot uw dossier
  • Heldere en actuele informatie rond de voortgang
  • Snelle en transparante communicatie met alle betrokken partijen
  • Overzicht van de deadlines, met reminders
  • Geen verrassingen achteraf

 

MijnLont. Altijd en overal meekijken met de bouw van uw huis!

Kopersbegeleiding hoort bij nieuwbouw

Lees meer

Home is where the heart is
Wij beseffen hoe belangrijk een thuis is voor ieder mens, daarom draait woningbouw altijd om hart voor de toekomstige bewoners. Een staaltje sociaal vakmanschap.
Een eigen plek onder de zon met ónshuis
Grond kopen voor een eigen huis is als een blanco vel papier: het geeft alle ruimte om eigen ideeën te verwezenlijken. Maar hoe blijft uw droom overeind in de dagelijkse realiteit van budgetten, bouwvoorschriften en praktische haalbaarheid? Het kan met ónshuis.
Waarom ook bij nieuwbouw een Rabobank Hypotheek
Als je een ander huis zoekt, zoek je natuurlijk een huis met pluspunten ten opzichte van je oude huis. Je wilt er tenslotte op vooruitgaan. Dat betekent meestal wel een nieuwe, hogere hypotheek...