Kopersbegeleiding hoort bij nieuwbouw
Kijken en ervaren leidt tot kopen

Bij woningbouwprojecten werken we nauw samen met makelaars en als bouwers vervullen wij ook zelf een belangrijke rol in de verkoop.

Afstemming met de toekomstige bewoners is essentieel om de koop aantrekkelijk te maken. Dat bouwt bovendien een stuk fijner, want wij willen graag dat onze opdrachtgevers tevreden zijn en dat begint bij tevreden eindgebruikers. Zij gaan er wonen, daarom is professionele kopersbegeleiding bij ons vanzelfsprekend.

Verkopen is een vak apart, zeker als een product nog niet bestaat, zoals bij nieuwbouw. Bij Lont hebben we ervaren hoe belangrijk experience is. We komen een heel eind met impressieschetsen, 3D-filmpjes en heldere uitleg, maar een modelappartement of kijkhuis biedt toekomstige bewoners de pas echt de beleving waar ze behoefte aan hebben. Ook als de eerste huizen eenmaal staan, geeft dat belangstellenden vaak het zetje dat ze nodig hebben. Bij Lont durven we daarom weloverwogen risico’s te nemen in projecten. In de bouw leidt kijken wel degelijk tot kopen.

Extra:
Inspiratie en gemak is waar veel kopers in hun drukke bestaan behoefte aan hebben, onze Woonthema’s dragen daar in belangrijke mate aan bij.

Een woning gekocht en dan?

Na aankoop van de woning bij de makelaar komt u voor veel vragen te staan met betrekking tot opties, keukeninrichting of planning.

Een van onze kopersbegeleiders neemt contact met u op om het hele proces van voorbereiding tot en met uitvoering met u te bespreken. Via MijnLont, het digitale, interactieve platform van Bouwbedrijf Lont, houden onze kopersbegeleiders u op de hoogte over de planning, voortgang en de bouw van uw woning. Ook vindt u op MijnLont uw persoonlijke bouwdossier. Hierin staan belangrijke documenten, zoals aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen. Lees meer over MijnLont

MijnLont. Altijd en overal meekijken met de bouw van uw huis!

Lees meer

Wonen en werken op dezelfde locatie

Lees meer